kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün astrolojik yorumları

Yeni Haber
Bugün dış görünüşümüze yansıtacağımız öğeler çok önemli olacak. Fiziksel güzelliğe önem vereceğiz. Detaycı yönlerimizin işe yaradığını görmek ayrıca bizi mutlu edecektir. Sahip olduğumuz yeteneklerimizi istediğimiz gibi kullanabileceğiz. Kazanma ve harcama dürtümüz, mal ve mülk edinme konusunda becerimiz bugünü kapsayan konulardan biri. Verimli bir günümüzdeyiz. Bıkmadan ve usanmadan araştırma çerçevemizi geniş tutmak isteyeceğiz. Unutkanlıklar ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR:
Aşırı duygusal ve alıngan yapıları yüzünden duygusal ilişkilerinde çelişkili davranabilirler. İletişim konusunda çekimser bir yapı sergilerler. Çocukluk yıllarında erken yaşta evden ayrılabilir veya doğdukları yerden uzaklaşabilirler. Temkinli olmaları yüzünden geç evlenebilirler. Huysuz yönleri onları agresif izlenimi verse de, ileri çevresi onu tanıdıkça oldukça sevilirler. Geç gelen mutlulukları yüzünden geçmişi andıkları zaman oldukça hayıflandıkları görülür. Temizlik ve yemek konusunda oldukça hassas davranırlar. Açık ve doğal renklerden hoşlanırlar ve toprak renklerine aşırı bir zaafları vardır. Çok derin, yapıcı ve entelektüel kişilikleri her alanda başarılı olmalarını sağlar. Başarıya saygıları büyüktür. Düşüncelerini açıklarken ketum davranırlar.

BUGÜN DOĞAN KADINLAR
Anlaşılması zor kadınlardır. Dürüst ve samimi kişiler olmalarına rağmen, sadece kendi doğruları ile yaşarlar. Özel yaşamlarında paylaşımlara değer verirler. Güvensiz ortamlardan uzak durmaya çalışırlar. Felsefi yetenekleri gelişmiştir. Yorum sanatını iyi kullanırlar. Bazen çevrelerine gizemli bir kişi imajı verirler.

BUGÜN DOĞAN ERKEKLER
Cesur, atak gibi görünen fakat bir o kadar temkinli kişilikleri vardır. Bulundukları ortamda sürekli bir hareket göze çarpar. Tahminlerinde yanılmazlar. Kararları kesin ve isabetlidir. Pratik güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar. Din,felsefe,şiir ve müzik konularına özel bir şekilde yeteneklidirler.

BUGÜN DOĞAN ÇOCUKLAR
Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler.Garip ve ilgi çekici bir havaları vardır. Çok konuşmaktan hoşlanmazlar. Seçicidirler.

GÜNÜN RENGİ:
Gümüş, beyaz, gri, kahverengi, kemik, pembe

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Kırmızı gül, pembe sardunya

GÜNÜN KOKUSU:
Karanfil, manolya, zambak

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN