kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tekin Acar anne ve bebek serisiyle atakta

İLİŞKİLİ HABERLER
Tekin Acar anne ve bebek serisiyle atakta
Kozmetik dünyasının önemli markalarından Tekin Acar, müşteri ve ürün portföyünü genişletiyor. Kadın, erkek güzellikbakım ürünlerinden sonra bünyesine kattığı 'Anne Bebek Bakım Serisi'yle dünya trendlerini takip eden Tekin Acar, yaptıkları yenilikleri anlattı.

* Mağazalarımızda alışveriş yapan müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Bu nedenle de yeni kategoriler oluşturuyoruz. Bebek ürünleri çok büyük bir pazar. Bebekleri, insanların gözünden sakındıkları tek varlık belki de... Bu yüzden ebeveynlerin onları ihmal etmek istemeyeceklerini düşündük ve anne-bebek bakım ürünlerini ürün kataloğumuza koyduk.

Kozmetik ihtiyaçtır
* Başlangıçta bazı mağazalar seçerek pilot uygulamaya başladık. Hedefimiz tüm mağazalarımızda bu ürünlere yer vermek ve sadece bizim mağazalarımızda satılan farklı markalarla 'anne-bebek bakım' kategorisini zenginleştirmek. İleriye dönük bazı çalışmalarımız da olacak ama bunlar hem henüz proje aşamasında hem de bebek ve anneler adına sürpriz niteliğinde.

* Bir grup müşterimiz kozmetiğin lüks değil bir ihtiyaç olduğunun bilincinde. Hedef kitlemizde farklı müşteri tipleri var; tamamen satış danışmanının verdiği servise güvenip o ne derse onu yaparlar, sürekli araştırıp ürün deneyenler, tek bir marka kullanıp o markayı asla değiştirmeyenler... Gözlemlediğim en önemli nokta, Türk kadınının kozmetik kullanımı artık eskiye nazaran daha erken yaşlarda başlıyor ve çok daha geç yaşlara kadar devam ediyor.

* Erkek müşterilerimizin sayısı her geçen gün artıyor. Parfüm tüketimi erkeklerde hala birinci sırada. Ama son yıllarda cilt bakımı ürünleri de çok tercih ediliyor. Göz çevresi kremleri erkek müşterilerimizin satın aldığı cilt bakım ürünlerinin başında geliyor. Tıraş sonrası hassasiyet giderici kremler ve saç bakım ürünleri de yoğun ilgi gören ürünler içerisinde... (Bebeğim ve Ben dergisi)