kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cannes'ın güzel elçileri güzellik sırlarını anlattı

Cannes Film Festivali'nin makyaj sponsoru olan L'Oreal'in dünyaca ünlü güzellik elçileri, güzellik sırlarını anlattı. Ünlü oyuncu Jane Fonda, hayatın kendisi için 60'ından sonra başladığını söyledi..
Yarın başlayacak olan '61. Cannes Film Festivali', dünyanın dört bir yanından yönetmenleri, ünlü oyuncuları, genç yetenekleri ve sinema sektöründeki herkesi bir araya getiriyor. 11 yıldır Cannes Film Festivali resmi makyaj sponsoru olan L'Oreal Paris'in makyaj artistleri, festival boyunca, dünyaca ünlü yıldızların saç ve makyajını yapacak. 12 gün boyunca 1400'den fazla gündüz ve gece makyajı yapacak olan L'Oreal Paris makyaj sanatçıları, yeteneklerini bir kez daha tüm dünya önünde sergileyecek. L'Oreal Paris'in güzellik elçiliğini bugüne kadar Jane Fonda, Penelope Cruz, Aishwarya Rai, Milla Jovovich, Andie MacDowell, AEva Longoria, Claudia Schiffer, Laetitia Casta, Linda Evangelista ve Beyonce Knowles gibi dünyaca ünlü yıldızlar yaptı. Bu yıldızlardan bazıları Cannes Film Festivali'yle ilgili duygularını ve güzellik sırlarını bizlerle paylaştı...

* * *
Doutzen Kroes
Organik sebze ve meyve yiyorum

* L'Oreal Paris güzellik elçilerinden birisiniz. Neler hissediyorsunuz?
L'Oreal temsilcisi seçildiğim için çok gururluyum. Çünkü çok fazla manken yok, genelde markayı tanıtmak için özellikle aktrisler tercih ediliyor.

* Güzellik sırlarınız neler?
Cildinize özen göstermek çok önemli. Dış görünümünüzün en az yarısı buna bağlı. Kendime özen gösteriyorum, organik sebze ve meyve yiyorum.

* * *
Andie MacDowell
Su içmek kesin fark yaratıyor

* Cannes Film Festivali'ne kaç yıldır katılıyorsunuz?
Bu Cannes'a 15'inci gelişim. Olağanüstü bir festival! Bu hayatımın en tutkulu dönemi.

* Uzun yıllardır L'oreal'in güzellik elçilerinden birisiniz, hisleriniz neler?
Benim yaşımdaki kadınları temsil etme fırsatım olduğu için mutluyum. Şu an 49 yaşındayım, yakında 50 olacağım... Her zaman güzel, güçlü ve çekici hissettiğim harika bir yaş.

* Güzellik sırlarınızı neler?
Cildin canlılığının sırrını, nemlendirici kremlerin tuttuğunu düşünüyorum. Su içmek kesinlikle fark yaratıyor. Kendinizi nemlendirirseniz, kuruluk da ortadan kaybolur.

* * *
Aishwarya Rai
Önce kendinize inanmalısınız

* Bu yıl da Cannes Film Festivali'ne katılmaktan mutlu musunuz?
Evet, çok mutluyum ve evlendiğimden beri ilk kez Cannes'a geliyorum. Kocamın da burada benimle olması, çok özel bir anı...

* Nasıl L'Oreal Paris'in güzellik elçisi oldunuz?
Ben bir oyuncuyum. Bir kozmetik şirketiyle birlikte çalışmam da çok doğal çünkü ürünleri sürekli kullanmaya başladığınızda, cilt bakım ürünü her gününüzün ve hayatınızın bir parçası haline geliyor.

* Güzellik sırlarınız neler?
Bence güzellik için en önemlisi önce kendine inanmak, kendinin farkında olmak ve kendinle barışık olmak. İlk başta kendinizin en yakın dostu olabilirseniz, mutlu ve dünyada herkese açık olursunuz.

* * *
Jane Fonda
Gençliğimi hiç özlemiyorum


* Cannes Film Festivali size ne düşündürüyor?
Cannes, benim için oldukça önemli bir geçmişi ifade ediyor. 1968'de sadece birkaç tane fotoğrafçı vardı. Bugün festivalin bu boyutlara gelmiş olması inanılmaz!

* L'Oreal Paris'in güzellik elçilerinden birisisiniz. Bu konuda neler düşünüyorsunuz?
L'Oreal'i çok seviyorum. Felsefesini onaylıyorum ve ürünlerini kullanıyorum. Neredeyse 70 yaşındayım, L'Oreal'e ve temsil ettiğim ürünlere inancım büyük.

* Bu ürünler sayesinde kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Çok iyi hissediyorum ve gençliğimi hiç özlemiyorum. Açıkçası, hayatım 60'ımdan sonra başladı diyebilirim.

* * *
Claudia Schiffer
Sigaradan uzak duruyorum!


* Cannes Film Festivali'ne katılmaktan dolayı mutlu musunuz?
Cannes'a gelmek benim için bir gelenek oldu ve bundan hiç sıkılmıyorum. Hatta git gide daha da çekici hale geliyor.

* L'Oreal'in güzellik elçilerinden birisiniz, neler hissediyorsunuz?
Güzellik elçisi olduğum için çok mutluyum. Ürünlerini sevdiğiniz bir marka için çalışmak gerçekten çok farklı.

* Güzellik sırlarınız neler?
Cildime faydalı olduğunu bildiğim için çok su içmeye çalışıyorum. Sigara içmiyorum, çok fazla alkol kullanmıyorum, kızarmış yiyeceklerden ve çikolatadan uzak duruyorum. Sırrım, hepsinin bileşimi...
Haberin fotoğrafları