kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ömür Gedik

'Çok Sevdim İkimizi' ortak bir paylaşımdır!

İlker GEZİCİ
'Çok Sevdim İkimizi' isimli yeni albümünü "Ortak bir paylaşım" olarak tanımlayan Ferhat Göçer, birlikte çalıştığı Sezen Aksu ve Emel Sayın'a övgü yağdırdı: Onlarla çalışırken, neden bu kadar çok seviliyorlar, buna şahit oldum!..
Üçüncü albümü 'Çok Sevdim İkimizi' geçen hafta piyasaya çıkan Ferhat Göçer, albüm tanıtım çalışmalarına hız verdi. Albümde Emel Sayın'la düet yapan Göçer, aynı gün Kral FM ve Süper FM'de iki programa konuk oldu.

Bencillik değil!
Sinema yazarı Ömür Gedik ile aşk yaşayan Göçer albümün isminin neden 'Çok Sevdim İkimizi' koyduğunu şöyle anlattı: "Şarkıda 'çok sevmiştim ikimizi' diyorum ama ben onu albüm ismi olarak 'çok sevdim ikimizi' yaptım. Kulağa çok pozitif geliyor. Seni seviyorum derken bile bir bencillik söz konusu. Ama 'çok sevdim ikimizi' derken, bencillik değil, ortak bir paylaşım var. Bu ismin albümün havasını da iyi yansıtacağını düşündüm." Sezen Aksu şarkılarının kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu söyleyen Göçer, çıkış şarkısı olarak belirlediği 'Bizim Şarkımız'a çok güvendiğini söyledi. İlk klibini de aynı şarkıya çeken Göçer, ikinci klibini hangi şarkıya çekeceğini, fan sitelerinden gelecek oylarla belirleneceğini ifade etti.

İkisi de çok kıymetli
'Doymadım Sana' adlı şarkıda Emel Sayın'la düet yapan Göçer, "Eğer düeti kabul etmeseydi, şarkıyı albüme koymayabilirdim" dedi. Albüm çıkar çıkmaz Emel Sayın'a ve Sezen Aksu'ya götürdüğünü söyleyen Göçer, her iki sanatçıdan da olumlu tepkiler aldığını söyledi: "İkisi de çok kıymetli ve özel insanlar. O insanları Türkiye'nin neden ve ne kadar çok sevdiğine bir kez daha şahit oldum."
Haberin fotoğrafları