kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Arkis

Klasikler ve yeni alternatifleri

03.05.2008
Beyaz gömlekten gömlek elbiseye
Beyaz gömlek her kadının gardırobunun vazgeçemediği klasik parçalardan biri. Erkek gömleklerini andıran klasik kalıptaki gömlekler başrolü çekse de farklı formlar da klasik modellere alternatif. Beyaz gömleklerin son zamanlardaki rakibi de gömlek tarzı elbiseler. Yeni klasik olacak bu gömlek elbiselerin özellikle düz renkli olanları gardıroplarda yerlerini garantiledi.

Trençkotun renkli hali
Trençkot, her yıl olduğu gibi bahar sezonunun vazgeçilmezi. Her yaşa hitap eden trençkotların en popüleri bej rengi olanları. Ancak son yıllarda beje alternatif olarak birçok renk ve kumaş da mağazalarda yerini aldı...

Klasik ceketlerden smokin ceketlere
Ceketler, klasik tarzın vazgeçilmez parçalarından biri. Bir tişört ve jean üzerine giyildiğinde bile şıklığınızı garanti ediyor. Yeni klasiklerde ceket, daha da şıklaştı. Smokin ceketleri pantolonla giymeniz de şart değil. Kısa ya da uzun smokin ceketleri hem elbise hem de jeanlerle özgürce giyebilirsiniz. Bu yeni ceketlerin en popüleri kemik ya da siyah olanları.

Küçük siyah elbise renk değiştirdi
Basit hatlı, dikkat çekmeyen klasik siyah elbiseye son zamanlarda farklı form ve renk alternatifleri eklendi. Özellikle tanınmış tasarımcıların hacimli elbiseleri yeni klasikler olacağa benziyor. Lanvin'in saten, Emilio Pucci'nin desenli, Missoni'nin triko elbiseleri seneler geçse de yerini koruyacak.
Haberin fotoğrafları