kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam kılavuzu

03.05.2008
Dekoratif çıkartmalar
Kim eviyle uğraşmayı, dekorasyonunu ara sıra yenilemeyi sevmez ki... Bir Alman markası olan Eurographics, kendinden yapışkanlı folyosu d-c-fix ve dijital baskı ürünleri ile Avrupa'nın önemli markalarından biri. Markanın Türkiye distribütörü Akalın Deco ise, yüzde 30 fiyat avantajı sağlayan yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile ürünler, internet üzerinden satışlarda, daha uygun fiyatlarla alınabiliyor. Duvar dekorasyonundan mobilyaya çok değişik kullanım alanı olan d-c-fix ve diğer Eurograpihcs ürünleri, kendi dekorasyonunuzu yaratmak için farklı imkanlar sağlıyor. Detaylı bilgi için: www.akalindeco.com

Aman güneş canınızı yakmasın

Malum küresel ısınma var ve güneş artık yazları yakıp geçiyor! Güneşten kaçmanın mümkün olmadığı bu aylarda, kışa göre daha hassas olan ciltler de korunmak istiyor. Güneşten koruma ürünlerinden biri de, Uriage güneş ürünleri. UVA ve UVB'ye karşı koruma sağlayan bu ürün, güneşin kurutucu etkisine karşı da cildi nemlendirmeye yardımcı oluyor. Güneş sonrası oluşan kızarıklık, kuruluk ve hassasiyet problemlerini gidermeye de yardımcı oluyor. Kuru ve hassas ciltlere, yağlı ciltlere, çoçuklara özel güneş koruma ürünlerinin yanında, güneş sonrası için de üç adet ürünü bulunuyor.

Defineyi bul konserde coş
Bugün gerçekleştirilen üçüncü 'Beck'street-Search to Unlock' define avında, üçer kişiden oluşan toplam 300 kişi, Bağdat Caddesi'nde çılgın bir yarışa katılıyor. Define avcıları, kayıp anahtarı bulmak için gün boyu Göztepe - Suadiye - Şaşkınbakkal güzergâhında koşturup duracaklar ve şifreleri çözenler sırayla soluğu Göztepe Özgürlük Parkı'nda alacaklar. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün de katılacağı ödül törenin ardından ise sıra Beck's'in partisine gelecek. Partide 20.30-22.00 arası DJ NS çalacak. Gecenin sürprizi ise saat 22.00'de sahne alacak olan Üçnoktabir grubu.
Haberin fotoğrafları