kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yönetmen Jon Favreau ve başrol yıldızı Robert Downey Jr. birlikte poz vermeyi ihmal etmedi.

Yönetmen yüzünden sakat kalabilirdim!

Önceki gün 'Demir Adam'ın ABD yapılan galasına katılan Gwyneth Paltrow, açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. Çekimlerde dizini kıran Paltrow, "Yönetmen acıma inanmadı ve beni zorladı" dedi..
Geçtiğimiz günlerde Londra'da dünya prömiyeri yapılan 'Iron Man-Demir Adam' filminin Amerika galası da önceki akşam Los Angeles'ta gerçekleşti. Yönetmenliğini Jon Favreau'nun yaptığı, başrollerini Robert Downey Jr., Terrence Howard, Stan Lee ve Gwyneth Paltrow'un üstlendiği filmin galasına birçok ünlü yıldız katıldı.

30 KEZ PARMAK KIRDIM
Gecede Oscarlı Paltrow, film çekimleri sırasında kırılan dizinde kalıcı bir hasar oluştuğunu dile getirdi. İmdb.com'da çıkan habere göre; güzel yıldızın dizinde oluşan kırık nedeniyle kalıcı hissizlik meydana geldi. "Bugüne kadar tam 30 kez ayak parmaklarımı kırdım. Bu konuda tam bir aptalım!" diyen Paltrow ekledi: "Yönetmenimiz Jon'un da bu olay da çok büyük payı var. Kazadan sonra dizimin çok ağrıdığı söylediğimde beni işi abartmakla suçladı ve çekimler sürdü. Neredeyse sakat kalacaktım!" dedi.
Haberin fotoğrafları