kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kamuran Akkor tiyatroda oynayacak

GÜNAYDIN
Bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza ve sohbet gününe katılan ünlü sanatçı Kamuran Akkor, içinde kalan tek ukdenin tiyatro olduğunu ve yakında bir oyunda rol alacağını söyledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kamuran Akkor tiyatroda oynayacak
Carrefour Sa Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde her hafta salı günleri gerçekleşen 'Park Sohbetleri' imza ve sohbet günlerinin bu haftaki konuğu, Türk sanat müziği sanatçısı Kamuran Akkor oldu. Akkor, sohbet boyunca hem hafızalardan silinmeyen şarkılarını söyledi hem de alışveriş merkezi ziyaretçilerinin sorularını yanıtladı. Dinleyiciler, sahnede şarkı söylerken Akkor'u gül yağmuruna tuttu.

KOROMA SİZ DE GELİN
Ünlü sanatçı, şu sıralar güzel şarkı söylemeyi öğrenmek isteyen amatörlere ders verdiğini söyledi. Akkor sözlerine "Zamanında çok çalıştım ve albümlerim çok güzel satışlar elde etti, ödüller aldım. Şimdi ise sıra birikimlerimi başkalarıyla paylaşmaya geldi. Kurduğum koroda şarkı söylemek isteyenlere dersler veriyoruz, siz de gelin" diye devam etti.

TİYATRO YAPACAK
Başarılı sanatçı, kendisi gibi şarkıcı olan ablası Gönül Akkor'a olan sevgisini de anlattı: "Allah ablam Gönül Akkor'a bol sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin. Ben müzikal yolculuğumda hep onu izledim. O her zaman benim idolüm olmuştur. Bu yüzden çok şanslı hissediyorum kendimi." Akkor, eşi milli baterist Vasfi Uçaroğlu'nun da özel hayatında da iş hayatında da en büyük destekçisi olduğunu belirtti. Müzikal hayatı boyunca amaçladığı her şeyi yaptığını söyleyen ünlü sanatçı içinde kalan tek ukdeyi ise şöyle anlattı: "İçimde sürekli ukde kalan tiyatro oyunculuğunu yapamadım. Rol aldığım filmlerle bunu sindirmeye çalıştım ama olmadı. Şu sıralar bir projemiz var; bir tiyatroda rol alacak olmak beni çok mutlu ediyor. Böylelikle bütün hayallerim gerçekleşmiş olacak."
Haberin fotoğrafları