kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jackson, 2005 yılında kilo almaya başladı kilolarını kıyafetleriyle saklamaya çalıştı.

7 ayda 17 kilo verdi

Ünlü şarkıcı Janet Jackson, 7 ayda tam 17 kilo vererek yine eski formuna kavuştu. Geçtiğimiz yaz çekilen fotoğraflarında tanınmayacak hale gelen Jackson, "Sabırlı olursanız kilo verebilirsiniz" dedi..
Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen bir ödül töreninde basın mensuplarının karşısına çıkan Amerikalı ünlü şarkıcı Janet Jackson, incecik vücuduyla görenleri şaşırttı. Son yıllarda sürekli kilo alıp verdiği için zor günler geçiren Jackson, fazla kilolarına karşı başlattığı savaşı kazandığını kanıtladı.

KENDİNİZİ SIKMAYIN
2005 yılından bu yana her yıl objektiflere farklı görüntüsüyle yansıyan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yaz ki hali için şunları söyledi: "Aynaya baktığımda ne kadar iri göründüğümü hatırlıyorum. Kendime bakmaktan nefret eder hale gelmiştim ve bu durumdan kurtulabilmek için kolları sıvadım." 41 yaşındaki Jackson, hem sağlığına kavuşabilmek; hem de yeni albümü 'Discipline' için fazla kilolarından kurtulduğunu söyledi. Kendini sıkmadan hatta çoğu zaman ödüllendirerek sağlıklı bir beslenme programı uygulayan ve düzenli spor yapan Janet Jackson, bu sayede 17 kilo verdiğini belirtti. "Canınız ne çekiyorsa mutlaka az da olsa yemek şart. Yasaklı diyetler insanı daha çok yemeye itiyor" diyen Jackson ekledi: "Kilo vermenin altın kuralı sabırlı olmak. Her gün spor yapmanıza da gerek yok. Gün aşırı spor yapmak ve sağlıklı beslenme ile güzel bir vücuda sahip olmak hayal değil."
Haberin fotoğrafları