kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MUHALEFETLE İKTİDAR AYNI MASADA... Düğünde, Deniz Baykal, Köksal Toptan, Mehmet Ali Şahin ve Beşir Atalay aynı masaya oturdu. Düğünü otel dışında çok sayıda basın mensubu izledi.

Kılıç'ın kızına müteahhit eş

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'ın kızının düğününe katılımda AKP'ye açılan kapatma davasının etkisi gözlendi..
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın kızı Ayşe Tuba Kılıç ile Ankaralı müteahhit Mustafa Çubuk dün gece Ankara'da Sheraton Oteli'nde düzenlenen düğün töreninde evlendiler. Düğüne katılımda AK Parti'ye açılan kapatma davasının etkisi görüldü. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan ile hakkında siyasi yasak istenen bakanların katılmadığı düğüne askeri protokolden de kimse gelmedi. İddianameyi hazırlayan Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya da katılmayıp, çelenk gönderdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikâhta gelin Kılıç'ın nikâh şahitliklerini eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu ile eski Başbakan Yıldırım Akbulut yaptı.

DÖRT BAKAN KATILDI
Damat Çubuk'un şahitliğini de Amcası Prof. Dr. Ali Çubuk ve işadamı Bülent Sungur yaptı. Hükümeti Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan temsil etti. Törende CHP lideri Deniz Baykal, TBMM Başkanı Köksal Toptan ve BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu da hazır bulundu. ANKARA
Haberin fotoğrafları