kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gece hayatını sevmem! Sakin yaşıyorum...

İLİŞKİLİ HABERLER
Gece hayatını sevmem! Sakin yaşıyorum...
Kaç yaşındasınız?
Ağustosta 31 olacağım.

Futbol kariyerine daha ne kadar devam edeceksiniz?
Bilmiyorum. İleride ne yağacağıma konsantre olmak istemiyorum. Benim için önümdeki iki yıl önemli. 2010 Dünya Kupası var daha önümde. Eğer mümkün olursa orada oynamak istiyorum. Ama daha uzun vadeli planlar yapmıyorum. Hayat beni nereye sürüklerse, onu yaşayacağım.

Futbolcu olmanın en iyi tarafı nedir diye sorsam?
Dünyadaki birçok insan, sevdiği işi yapma şansına sahip değil. Benim futbolcu olmamın en iyi yanı, bu işi severek yapmam. Hayalim gerçekleşti diyebilirim.

Özel hayatınızda nasıl zaman geçirirsiniz? Genelde futbolcular gece hayatını pek sever. Sizin için de bu geçerli mi?
Arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seviyorum. İşim gereği sürekli otellerde kalıyorum. Evde olduğum zamanlarda ise arkadaşlarımla restorana gitmekten, evde film izlemekten hoşlanıyorum. Gece hayatını değil, sakin bir hayatı seviyorum.

Michel Platini'nin rekorunu kırdınız ve tüm zamanların en çok gol atan futbolcusu oldunuz. Egonuz tavan yapmış olmalı... O an neler hissettiniz?
Mükemmel bir duyguydu. Sadece rekoru kırdığım için değil, o maçta iki gol atıp galip geldiğimiz için çok mutluydum. Benim için en önemlisi maçı kazanmaktı. Ama maçtan sonra herkes Platini'nin rekorunu nasıl kırdığımı konuşuyordu. Onun gibi bir oyuncuyu geçmek, inanılmaz bir duygu.