kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şirket haberleri

TOKKDER'in yeni Başkanı Önder Erdem
Türkiye araç kiralama sektörünün çatı örgütü Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği TOKKDER) 12'nci olağan genel kurul toplantısı ile yeni yönetimini belirledi. Yönetim kurulunun ilk toplantısında başkanlığa seçilen Hedef Filo Hizmetleri Yönetici Direktörü Önder Erdem, genel kurulların bir bayrak devri olduğunu vurgulayarak, yeni dönemde sektör sorunlarının çözümü için ortak akıl ile hareket edeceklerini söyledi. TOKKDER eski başkanı İlhan Yılmaz'ın da genişletilerek 9 kişiye çıkarılan yeni yönetim kurulunda yer aldığını ifade eden Erdem, "Yeni süreçte operasyonel kiralama, günlük kiralama ve türevlerine ilişkin çalışma grupları oluşturacağız" diye konuştu.

Yapı Kredi 10 şehirde 'Kariyer Turu' atacak
Yapı Kredi, üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtlamak üzere hazırladığı 'Kariyer Turu'nu 8 Nisan başlatıyor. İlk durağı Sabancı Üniversitesi olan 'Kariyer Turu' 8 şehir ve toplam 10 üniversitede gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamada öğrencilerin, "İş görüşmesinde nasıl başarılı olabilirim?", İiyi bir kariyer için neler yapabilirim?","İyi bir CV nasıl hazırlanır?" gibi sorularını cevaplamayı hedefleyen turun 28 Nisan'da son bulacağı belirtildi.

İhtiyaç sahibi çocuklara Tansaş'tan kampanya
Tansaş, 'Bebeğiniz büyür, giysileri küçülür' kampanyasında Prima, Alo ve Orkid markaları ile işbirliği yaptı. Tansaş, 61 mağazasında, 6 Mart-27 Nisan arasında gerçekleşecek kampanya ile büyüyen çocukların giysilerini değerlendirmek isteyen annelerin bağışılarını kabul edip giysileri Alo ile yıkadıktan sonra Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Genç kuşağın en çok tanıdığı marka Casper
Casper Bilgisayar, AC Nielsen'in hazırladığı Markalar 2007 raporuna göre, kendi alanında en çok bilinen marka oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre son 6 yıldır araştırmalarda birinci olan Casper, yüzde 26.3 olan bilinirlik oranı ile sıralamada kendisini takip eden diğer 5 markanın toplam bilinirlik oranının üzerine çıktı. Açıklamada, Casper'ın bilinirlik oranının 20-35 yaş arasındaki genç kuşakta yüzde 35'e kadar çıktığı belirtildi.

48 ülkeye açılan Doğtaş ihracat ikincisi oldu
Çanakkale'nin Biga ilçesinde kurulan Doğtaş Mobilya'nın, İstanbul İhracatçılar Birliği tarafından, 2007 yılında en fazla ihracat gerçekleştiren 2'nci firma seçildiği bildirildi. Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yaptığı açıklamada, 48 ülkeye gerçekleştirdiklerini ve ihracat rakamlarıyla birinciliğe oynadıklarını belirtti. Doğan, "Bölgemize yaptığımız yatırımların ödüllendirilmesi bizi onurlandırıyor. Mobilya üretiminde Biga'nın dünya markası olması yolunda emin adımlarla ilerliyoruz'' dedi.
Haberin fotoğrafları