kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Artık sihire inanıyorum

* Bundan sonraki projeleriniz neler?
Şu an belirlenmiş bir proje yok. Ben hiçbir projede zorunluluktan dolayı rol almıyorum. Gerçekten inandığım iş olduğu zaman orada durmak taraftarıyım. Sinema tadında bir dizi film projesi var ama çekimi sürekli erteleniyor. Onda rol almaktan çok mutlu olacağım. Hayat sürprizlerle dolu, ne zaman ne olacağı belli olmuyor.

* Mesela?
'Peri Tozu'nu okuduğumda beğenip, beğenmediğimi sordular. Beğendiğimi söyledim. Ela Hanım senaryoyu yazarken de meğer kafasında ben ve Mehmet Ali varmış. Diğer oyuncularla görüştükten sonra, en son bizi çağırmış. Bunu duyduğumda çok şaşırmıştım. Galiba artık sihire inanıyorum.

ARKADAŞLARIMA BAĞLIYIMDIR
* Sizin hayatınızda böyle 'Peri Tozu'luk bir hikaye oldu mu?
Erkek kardeşim 1.5 ben 3 yaşındayken annem bize 'Sindrella'yı anlatmış. Kerim de "Ben Sindrella'nın ayakkabısını istiyorum" diye tutturmuş. Ben de dolaba gidip, bir ayakkabı alıp "Al sana Sindrella'nın ayakkabısı" diye yutturmaya kalkmışım. Sihirle ilgim bu kadardı yani... Onun dışında arkadaşlarıma çok bağlıyımdır. Onlar için dünyanın öbür ucunda bir ilaç ya da herhangi bir bitki var deseniz, onu bulup getirmek için her şeyi yaparım.