kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

1.5 aydır ikizleri paylaşamıyorlar!

Mutlu giden evliliklerini 22 Şubat'ta ikiz bebeklerinin doğumuyla pekiştiren Jennifer Lopez ve Marc Anthony çifti, evlerinin kapısı People dergisine açtı. İkizlerini birlikte besleyen ünlü çift, hayatlarının değiştiğini anlattı..
Uykusuz geceler, bebek bezini değiştirmek için nöbetleşmeler, uyumaları için dakikalarca ninni söylemek için sıraya girmeler... Tüm bunlar kulağa zor gelse de, Jennifer Lopez ve Marc Anthony çifti, tüm bu zorluklara büyük bir keyifle katlanıyor. "Hayatımızın en mutlu günlerini yaşıyoruz" diyen ünlü çift, Long Island'daki evlerinde ikizleri Max ve Emme'yle birlikte huzurlu günler geçiriyor. Anneliğin hayatında yaşadığı en önemli olay olduğunu dile getiren Lopez, "Gecenin üçünde uyanıp onları emziriyorum. Tam uyumaya hazırlanırken, yarım saat sonra bir tanesi yine uyanıyor ve süt istiyor. Ama inanın bu durum beni zerre kadar yormuyor" şeklinde konuşuyor.

BİR YERİNE İKİ GELDİ
Eşi Marc Anthony'nin bebekleri doğduğundan bu yana evden dışarı neredeyse hiç çıkmadığını belirten güzel şarkıcı, "Dışarı çıktığı zaman koşarak geri geldiğini söyleyebilirim" diyor. Hayattaki hiçbir başarının kendisini bebeklerinden daha çok mutlu etmediğini belirten Lopez, "Ne Oscar adaylığı ne Altın Küre, en büyük ödül Max ve Emme!" diyerek hislerini ifade ediyor. Her gece sabah altıya kadar uyumadıklarını söyleyen Marc Anthony ise, "Jennifer'ı onlarla ilgilenirken seyretmek; hayatımda izlediğim en güzel film" diye konuşuyor. Hamile kalmak için yıllarca uğraştığını itiraf eden ancak doğal yollarla hamile kaldığını belirten Lopez şöyle konuşuyor: "İkiz beklediğimi duyunca Marc çok ağladı. İki tane atan kalbin sesini duymak bizi havalara uçurdu. Bir beklerken iki geldi."
Haberin fotoğrafları