kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Beslenmesine çok dikkat eden Rihanna, sıcak suya birkaç damla limon damlatıp içerek güne başlıyor.

Duru güzelliğini suya ve egzersize borçlu!

Dünyanın en seksi kadınları arasındagösterilen Rihanna, In Style dergisine güzellik sırlarını açıkladı. Ünlü şarkıcı, cildinin güzelliğinibol bol su içmeye borçlu olduğunu söyledi..
Müziğin yeni yıldızı Rihanna, sesi kadar muhteşem fiziğiyle de dikkat çekiyor. 20 yaşındaki şarkıcı, güzelliğini suya ve egzersiz yapmaya borçlu olduğunu söylüyor...

* Annem makyözdür. Parfümler, vücut bakımı ve makyaj hakkında her şeyi bilir. Küçükken benim makyaj yapmama izin vermezdi. Evde olmadığı zamanlarda soluğu odasında alır ve saatlerce makyaj malzemeleriyle oynardım. Dudaklarımı nasıl daha kalın gösterebileceğime dair hileleri ondan öğrendim.

KISA SAÇ DAHA SEKSİ
* Saçım ve makyajım yapılırken kendimi tamamen uzmanlara teslim ederim. Ama onlara, "Bu modelin bana yakışacağına dair şüphelerim var" şeklinde uyarılarda da bulunurum. Kötü bir makyajla insanların karşısına çıkmaya kesinlikle tahammül edemem. Makyajda abartıdan değil, doğallıktan yanayımdır.

FAVORİ YERİM ELLERİM
* Saçlarımı yeniden uzatmayı ve rengini değiştirmeyi hiç düşünmüyorum. Kısa saçla çok daha seksiyim. Kulağımdaki yıldız dövmesini çok seviyorum. Yapılırken çok canım yanmıştı ama çektiğim eziyete değdi.

* Benim en önemli güzellik sırrım sudur. Bol bol su içmek; cildimi güzelleştiriyor, esnekleştiriyor. Tenime canlılık katıyor. En sevdiğim yerim; kalçalarım ve ellerim. Kalçalarımı formda tutmak için sürekli egzersiz yapıyorum. Ellerime ve tırnaklarıma da, manikür ve bakım uyguluyorum. Oje sürmeye de kendimi bildim bileli bayılırım.

ESTETİK YAPTIRABİLİRİM
* Çocukken annem beni erkek gibi giydirirdi. Sürekli pantolon, tişört ve botlar giyerdim. Bugün botların yerini topuklu ayakkabılar aldı. Ama tişört tutkum hala sürüyor. En büyük takıntım ise; ceketler. Milyonlarca ceketim var.

* Bugüne kadar hiç estetik yaptırmadım. Henüz çok gencim ve önümüzdeki 20-25 yıl boyunca doğal kalmayı düşünüyorum. Bir gün göğüslerim sarkarsa, onları düzelttiririm.