kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nilgün Belgün ve Perihan Savaş, Oya Başar'ı hiç yalnız bırakmıyor.

Bugüne kadar hep sevgi biriktirmişim

* Hastalığınızı öğrendiğinizde saçlarımı, kirpiklerimi kaybedeceğim gibi kaygılarınız oldu mu?
Hiç olmadı, çünkü ben güzelliğe prim veren bir kadın değilim. Ben yaşamım boyunca hep grotesk tipleri oynamışımdır. Hatta kendimi fazlasıyla çirkinleştirmişimdir. Sokakta görenler de bana 'Aaa Oya Hanım siz ne kadar hoş bir kadınmışsınız' der. Benim gözlerimin mavi olduğunu bile bilmez insanlar. Yani ben yaşamım boyunca güzelliğe hiç önem vermedim. Saçım da döküldü, kaşım da döküldü. Yerine gelmezse de gelmez, ne yapalım!

* Hiç mi endişe etmez insan?
Ben baştan beri etmedim. Hatta bana ilk söylenen buydu; 'Saçlarınız dökülecek yalnız' dediler, 'İyi dökülsün, ne yapalım' dedim.

* Yalnız kellik de çok yakışmış size...
Herkes böyle söylüyor. Ben de saçlıyken çirkin miymişim diye komplekse gireceğim artık (gülüyor). Ama bunu duymak da güzel!

* Basından gördüğümüz kadarıyla hastalığınız sırasında Nilgün Belgün, Perihan Savaş gibi arkadaşlarınız sizi hiç yalnız bırakmadı. Herkes destek oldu değil mi?
Bana bütün arkadaşlarım çok destek verdi, hepsine müteşekkirim. Ben bugüne kadar sevgi biriktirmişim, bu çok güzel. İnan bana arkadaşlarım beni gezdirmek için o kadar çok program yapıyor ki, hepsine uymaya kalksam hiç boş vaktim olmaz. Ama sağlığım müsaade etmediği için pek uyamıyorum onlara. Bir de kemoterapiye giderken benimle gelmek istiyorlar. Ben yalvarıyorum gelmeyin artık, orası gün değil, muhabbet edilecek yer değil, doktorlara mahçup oluyorum diyorum. Belki de bu kadar hassas olmam, insanları kırmamaya çalışmam sayesinde biriktirdim ben bu kadar sevgiyi.