kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Koç: CHP bir başkaldırı, bir direniş partisidir

Yeni Haber
CHP Genel Başkan adaylığını açıklayan Samsun Milletvekili Haluk Koç, ''CHP bir başkaldırı, bir direniş partisidir. Bugünkü koşullarda da teslimiyete karşı bir başkaldırı olmalıdır'' dedi.

Koç, partisinin Kuyucak ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada, partinin başarısı için çok uğraşıp, çırpındıklarını ifade etti.

CHP'nin halk içinde olan bir parti olması, bunun için de partide yönetim anlayışı değişikliği gerektiğini ifade eeden Koç, ''Bana, (bizim önümüze geçer misin?) dediler. Ben de bunu kabul ettim. Biz birisi gitsin, birisi gelsin istemiyoruz. Tümden bir yönetim anlayışı değişikliğini
ortaya koymak istiyoruz'' diye konuştu.

CHP'nin bir başkaldırı, bir direniş partisi olduğunu dile getiren Koç, ''Bu günkü koşullarda teslimiyete karşı bir başkaldırı olmalıdır'' dedi.
Haluk Koç, şöyle devam etti:''Bugün Türkiye'de demokrasi tartışmaya açıldı. Hukuk devleti tartışmaya açıldı. Her gün Türkiye'de ve dünyanın her yerinde kükreyen bir Başbakan var. Dayatmacı bir Başbakan var. Kendi eksiklerini görmeden hukuk devleti ile kavga eden bir Başbakan var. Sahne bu, dekor bu, aktörler bu...''Haluk Koç, daha sonra partisinin Nazilli İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AA