kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam klavuzu

Selülite kokulu müdahale
Shiseido kozmetik markasının yeni ürünü Body Creator Aromatic Sculpting Concentrate, kadınların, özellikle kalça ve basen bölgelerinde en büyük dertlerinden olan selülitlerin görünümünü azaltma konusunda iddialı. Markanın bir parfümünün kokusunu taşıyan kremle vücudunuza masaj yaptığınızda, inceltici etkisi artıyor. Aynı zamanda cildi nemlendiriyor ve yeniden yapılandırmaya yardım ediyor. Bu arada uyaralım, masaj yaparken çok bastırarak cildinize zarar vermekten kaçının.

Nasa teknolojisiyle
Uykumuzun kalitesi, sağlığımız için de son derece önemli. Yorgun uyandığı bir günü kim iyi geçirebilir ki... İyi bir uyku için de doğru yatak seçimi önemli. Bu seçimi yaparken bir alternatifiniz de, dünyanın en büyük uzay merkezi NASA'daki uzmanların belirlediği standartlara göre üretilen Tempur yataklar. Bu yataklar, sırt ve boyun problemlerini önlemede etkili oluyor ve daha rahat ve sağlıklı bir uyku vaat ediyor. Ayrıntılı bilgi için www.tempuryatak.com

Ayak üstü nar tanesi
Mısır tanelerinden sonra şimdi de nar tanelerini ayak üstü yeme modası başladı. Fresh Garden markasının Nar Tanesi adıyla bazı alışveriş merkezlerinde açtığı satış noktalarında, ister bardakta narın tanesini isterseniz de suyunu alabiliyorsunuz. Hem sağlıklı hem lezzetli bir meyve olduğu için son dönemde çok talep gören narın taneleri, el değmeden hazırlanıyor. Bardakta özel soslarla alıp ayak üstü de yiyebiliyorsunuz, paket halinde alıp eve de götürebiliyorsunuz. Nar Tanesi, Real Ümraniye (Meydan), Profilo Alışveriş Merkezi, Macro Akmerkez, Migros Beylikdüzü, Antalya Deepo Alışveriş Merkezi ve Cehavir Alışveriş Merkezi'nde var. Nar sevenlere duyurulur. Ayrıntılı bilgi için: www.nartanesi.com.tr

Havada yürür gibi
Barbour markasının spor tarzdaki yeni ayakkabı modeli Saltellanti, her yaştan kadınların ilgisini çekebilecek bir model. Kanvas kumaştan üretilen Saltellanti, kauçuk tabanıyla su geçirmez özelliğe sahip ve oldukça rahat. Tüm hava koşullarına uyum gösterdiği için de dört mevsim giyilebiliyor. Kırmızı, sarı, beyaz, gri, siyah, bej, lacivert ve haki renkleri olan modelin, ayakkabı ve bot olmak üzere iki türü var. Kilo vermek isteyen kadınların bahar yürüyüşleri için iyi bir alternatif.

Hollywood starları sevmiş
Amerika'da, özellikle Hollywood starları tarafından yoğun ilgi gören OHT Peptide 3 ürün serisi, Türkiye'de de ünlü isimlerden rağbet görüyormuş. OHT Peptide 3 yüz ve boyun kremi, olumsuz bir etkiye maruz kalmadan kırışıklıkları azaltmak ve genç kalmak amacıyla Amerika'da geliştirilmiş. Ürün, üç ana peptit kombinasyonu ile kırışıklıkların, sonradan oluşmuş lekelerin ve yara izlerinin giderilmesine yardımcı oluyor ve tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor.

Aycan Türkiye turunda
Aygaz'ın ödüllü sosyal sorumluluk projesi 'Dikkatli Çocuk Bilinçlendirme Kampanyası', profesyonel eğitim ekibiyle yeni bir Türkiye turuna başladı. 24 Mart'ta Ankara'dan başlayan turda, Konya'dan Amasya'ya, Samsun'dan Kars'a, Nevşehir'den Gümüşhane'ye toplam 11 ildeki 40'dan fazla ilköğretim okulu ziyaret edilecek. Haziran ayına dek sürecek turne kapsamında çocuklara; deprem, yangın, koruyucu sağlık ve ilkyardım, çevre ve tasarruf bilinci konusunda eğitimler veriliyor.
Haberin fotoğrafları