kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Filmde son derece seksi bir kadını canlandıran Paris, kendisine aşık olan adamdan, tam bir kız kurusu olan en yakın arkadaşına sevgili bulmasını istiyor.

Paris 'Seksi ve Çılgın' haliyle yine Türkiye'de

Mehmet ÇALIŞKAN/MAGAZİN
Paris Hilton'un kendisinden sonra, yeni filmi 'Seksi ve Çılgın' da çok yakında Türkiye'de olacak. Hilton filmde her zamanki gibi yine, oyunculuğundan çok seksapelini konuşturacak.....
2000 yılında başladığı oyunculuk kariyerine 16 film sığdıran, Hilton Otelleri'nin uçarı varisi Paris Hilton'un yeni filmi 'Seksi ve Çılgın' yakında Türkiye'de gösterime girecek.

1 MİLYON DOLAR ALDI
Geçtiğimiz günlerde, 'Miss Turkey' adlı güzellik yarışmasının davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Hilton, filminde 'Hiçbir kadın çirkin değildir' mesajını verecek. Film, 'Gözlerinizi kapatıp, kalbinizi açın' sloganıyla gösterilecek. Popüler edebiyat uyarlamaları arasında yer alan 'Güzel ve Çirkin'in komedi versiyonu olarak kabul edilen filmde Hilton, tıpkı önceki filmlerinde olduğu gibi yine oyunculuk açısından pek bir varlık gösteremiyor ve seksapeliyle ön plana çıkıyor. Günlük kazancının 1 milyon dolar olduğunu söyleyen Paris, 10 milyon dolarlık bütçesi olan bu filmdeki rolü karşılığında da 1 milyon dolar aldı.
Haberin fotoğrafları