kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çiftleri barıştıran 'gizli servis'

Yeni Haber
Japonya'da boşanmış eşleri ve ayrılan sevgilileri yeniden bir araya getiren 'gizli istihbarat servisi' kuruldu.

Aşk acısı çeken çiftleri yeniden buluşturan kurum, artan talep üzerine yeni ajanlar işe almaya başladı.
Başkent Tokyo'da hizmet veren Ladies Secret Servis (Bayanlar Gizli Servisi), kendisini ayrıldıkları rağmen birbirlerini unutamayan Japon aşıklara adamış.

Kurum Başkanı Yoshiko Okawa, "Bir ilişkiyi bitirmek çok çetindir, Ama bitmiş bir ilişkiyi yeniden başlatmaya çalışmak bundan çok daha zordur" diyerek, yaptıkları işin hiç kolay olmadığını belirtiyor.

Sloganı "Bize 3 ay verin, biz size kesin sonuç verelim" olan gizli servis, şu ana kadar 30 Japon ev hanımını, kendilerini aldatan kocalarıyla yeniden barıştırmayı başardı.

Ajanlar, kendilerine verilen süre içerisinde, ilişkilerin güzel anılarını ve yaşanan mutlulukların, ayrılma sebeplerinden daha ağır bastığını belirterek, deyim yerindeyse kadınların 'bam teli'ne basıyorlar.
Okawa'nın müşteri profilini genelde 20-40 yaş arasındaki utangaç bireyler oluşturuyor. Hiç biri kimliğinin açıklanmasını istemiyor. Kurum, başvuru yapan her kişiye göre, psikoloji ve özel ikna eğitim almış 200 ajanın arasından seçim yapıyor.

Bir ay boyunca müşterinin duygularını ve hedefini çalıştıklarını anlatan Okawa, karşı tarafın etkileneceği tarzda bir yaklaşım bulduktan sonra ajanların hareke geçtiğini söylüyor.

CİHAN