kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Kanser illeti bu kez 'Mermer'e çarptı!

İstanbul sosyetesinin en popüler ve en sevilen isimlerinden biri olan Ender Mermerci ile ilgili çok üzücü bir haber aldım. Bu haberi öğrenince eminim birçok kişi de benim gibi üzülecektir. Öğrendiğime göre; Ender Hanım'ın göğsünde kanserli hücreye rastlanmış. Sağ göğsünde çıkan kanserli hücreyi aldırmak için geçen salı Amerikan Hastanesi'ne yatmış. Ender Hanım'ın yarım saat sürmesi planlanan ameliyatı, kanserli hücreler lenflere de sıçradığı için 3.5 saat sürmüş. Ancak duydum ki, Ender Hanım'ın vücudundaki kanserli hücreler tamamen temizlenmiş ve cuma günü de hastaneden taburcu olmuş.

SONUÇLAR BUGÜN ÇIKACAK
Kanserli hücreler temizlenmiş ama hastaneden çıkmadan önce Ender Mermerci'ye bir dizi tahlil yapılmış. Tahlil sonuçları bugün çıkacakmış. Sonuçlar, Ender Hanım'ın bu illet hastalıktan tamamen kurtulup kurtulmadığını, kemoterapi tedavisi görüp görmeyeceğini ortaya koyacakmış. Ender Hanım'ı, kızları ve yakın dostları bir an olsun yalnız bırakmazken, Hollanda'da yaşayan sevgilisi Herman Van Alkamade de, haberi duyar duymaz soluğu İstanbul'da almış. Cuma günü taburcu olan Ender Hanım, cumartesi günü dostları ve sevgilisiyle Hakkasan'da yemek yemiş. Önceki gece de neredeyse aynı kadroyla Zuma'daydı.

BİRAZ KİLO VERMİŞ
Fotoğrafından da anlayacağınız gibi ameliyat, Ender Hanım'ı biraz sarsmış ve kilo kaybetmesine yol açmış. Ama ailesi, sevgilisi ve dostlarından aldığı sevgi ve güçle yakın zamanda kendini toparlayacaktır. Ben tahlil sonuçlarının da iyi çıkacağını tahmin ediyorum. Tersi olsa bile Ender Hanım bu illetle baş edecek güçte bir kadın. Hayatı seven, dolu dolu yaşayan, sadece Türkiye'den değil, dünyanın birçok ülkesinden birçok dostu olan Ender Mermerci, kansere boyun eğecek bir kadın değil. Dilerim bugün Ender Hanım sevinçli haberi alır ve ben de sizlerle paylaşırım.