kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Yardım için toplandılar

Artık geceleri evlerde sosyalleşen sosyete ünlüleri, vakıf ve dernek davetlerini ise hiç kaçırmıyor. Sosyete, TEYEV'in şehit ailelerine yardım için It's Joke'ta verdiği davette tam kadro bir araya geldi.
Sosyete son zamanlarda evcimen oldu çıktı. Artık yemek davetinden, özel kutlamalarına kadar her etkinliklerini evlerinde yapıyorlar. Şirket, marka ve mekanların davetleri de olmasa neredeyse geceleri hiç dışarı çıkmayacaklar. Eskiden beş yıldızlı otellerin balo salonunda, ya da yeni açılmış en lüks restoranlarda davet vermek için yarışan sosyetik isimler, artık arkadaşlarını evlerinde ağırlamayı tercih ediyor. Bakalım bu işin sonu nereye varacak! Geçen hafta sosyete kendini yine eve kapatmışken, Türk Emniyet Teşkilatı Yetimleri Eğitim Vakfı (TEYEV) bir davet verdi de İstanbul'un elitlerinin yüzünü görme şerefine nail olduk.

İZZET ÇAPA DUYGULANDI
Yardım konularında hep en ön saflarda yer sosyete, TEYEV şehit polis aileleri yararına City's Nişantaşı'ndaki It's a Joke'da verdiği öğle yemeğinde, hem hayır işlemenin manevi tatminini yaşadı hem de sosyalleşme imkanı buldu. Yemek sonrasında İstanbul Valisi Muammer Güler'in eşi ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın eşi Hülya Cerrah, mekanını bu yemeğe tahsis eden Çapamarka Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Çapa'ya katkılarından dolayı bir plaket verdi. Bu plaket karşısında oldukça duygulanan İzzet Çapa, şehit ailelerine yardımcı olmaktan son derece mutluluk duyduğunu ve her zaman destek olacağını da sözlerine ekledi. Çorbada tuzu olan herkesin ellerine sağlık...