kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Arkadaşlarını falçatayla yaralayan 17 yaşındaki P.S.K., sağlık kontrolü için getirildiği Taksim İlkyardım Hastanesi'nde yaraladığı A.Ö.'nün annesiyle de tartıştı.

Liseli kızların kavgasında falçatalar konuştu

Mustafa KAYA SABAH
Taksim'in göbeğinde, liseli iki kız grubunun 'dedikodu' yüzünden yaptıkları kavga kanlı bitti. Şişli Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi kızlardan biri, iki arkadaşını falçatayla yaralayıp, gözaltına alındı..
Şişli Sağlık Meslek Lisesi'nde okuyan ve aralarında 'dedikodu' yüzünden husumet bulunan kız öğrenciler, Taksim Meydanı'nda kavgaya tutuştu. Kavgada kızlardan birinin falçatalı saldırısı sonucu iki kız öğrenci yaralandı. Yaralılar staj yaptıkları Taksim İlkyardım Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, saldırgan öğrenci gözaltına alındı.

İNTERNETTE KÜFÜRLEŞME
İddiaya göre Şişli Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi P.S.K. (17), hakkında dedikodu çıkardığı gerekçesiyle 4 gün önce A.Ö. ile kavga etti. Kavganın ardından A.Ö.'nün arkadaşları ile P.S.K. arasında husumet başladı. Öğrenciler arasındaki husumet internet ortamına taşındı. İnternette yaşanan küfürleşmenin ardından Taksim İlkyardım Hastanesi'nde staj yapan P.S.K. ile arkadaşı M.Ç. evlerine gitmek üzere Taksim Meydanı'na geldiklerinde tartıştıkları kız grubu önlerini kesti. Yaklaşık 10 kişi oldukları belirtilen kızlar ile kavgaya tutuşan P.S.K., üzerinde bulunan falçatayı çıkararak daha önce kavga ettiği A.Ö.'yü sol bacağından yaraladı. Falçatanın yanlışlıkla isabet etmesi sonucu P.S.K.'nın yanındaki arkadaşı M.Ç. de kolundan yaralandı. Polisin hemen müdahale ettiği kavga sonrasında, yaralılar Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılırken, P.S.K. gözaltına alındı. Olaya şahit olan kızların arkadaşları da hastaneye koştu. Hastane içinde yaralı A.Ö.'nün annesi Mihrican Ö. ile sağlık kontrolü için hastaneye getirilen P.S.K. ve ailesi arasında tartışma yaşandı. Mihrican Ö. kızını yaralayan P.S.K'ya saldırmak istedi. Polis tarafından engellenen kadın güçlükle sakinleştirildi.

"KIZIMI DÖVMÜŞLER"
P.S.K.'nın babası Kamber K. ise, "Kızımla arkadaşları bir dedikodu yüzünden kavga etmişler. Kızımı dövmüşler, sonra da internette küfürleşip Taksim Meydanı'nda kavga etmişler. Kızımda falçata yoktu. Herhalde yere düşen falçatayı alıp arkadaşını yaralamış"dedi.
Haberin fotoğrafları