kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Brad Pitt: Angelina hamile kalınca çok seksi oluyor!

Şimdilerde yeniden babalığa hazırlanan Brad Pitt, çocuk sahibi olmanın sevgilisi Angelina Jolie ile aralarındaki bağı güçlendirdiğini söyledi: Angie'nin hamile kalması çok romantik ve seksiydi..
Geçtiğimiz haftalarda vizyonda olan yeni filmi 'Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikasti' ile hayranlarıyla buluşan Brad Pitt, dört çocuğuna duyduğu sevgi ve Angelina Jolie'ye olan düşkünlüğüyle kadınların gözdesi. Yeteneğiyle olduğu kadar yardımseverliğiyle de dikkat çeken Pitt; Namibya, Güney Afrika ve Haiti için yaptığı hayır işleriyle adından söz ettiriyor. Ünlü aktör, değişen hayatını Marie Claire dergisine anlattı:

* Baba olmanın bu kadar eğlenceli olacağını bilemezdim. Hepsi birbirinden farklı, ayrı birer birey. Baba olmak daha önce yaşadığınız hiçbir tecrübeye kesinlikle benzemiyor.

* Angelina ile en başından beri birbirimize yakındık ama çocuk sahibi olmak aramızdaki bağı güçlendirdi. Onun hamile kalmasına bayıldım. Bence çok seksi ve inanılmaz romantik bir gelişmeydi.

* Çok romantiğimdir. Tüm o romantik numaraları yaparım. Çiçekler, mum ışığında yemek, hediyeler, uzun telefon konuşmaları...

* Hayranlarımdan olumlu mailler de alıyorum, olumsuz da... Bazıları Jennifer'ı (Aniston) terk ettiğim ve Angie'yle birlikte olmaya başladığım için bana kızgın ama böyle şeyler hayatta her insanın başına gelebilir. Jennifer ve ben bu konuyu aramızda çözdük ve başka hiç kimseyi de ilgilendirmez.

* Angie hayatımı değiştirdi! Hayatla ve dünyanın yönetimiyle ilgili umutsuzluğa kapılıyordum ama o bana neler yapabileceğimi gösterdi. Küçük de olsa katkımız var.
Haberin fotoğrafları