kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
V2K'daki Abaete kolesiyonuna mavi renk hakim.

Ünlü tasarımcılardan mesajınız var!

Anna Sui, Jesse Kamm gibi dünyaca ünlü modacılar, tasarımlarının satıldığı V2K designers mağazaları için kısa yazılar kaleme aldı. Çoğu modacı yazısında, tasarımlarının Türkiye'de satılmasından duydukları heyecanı anlattı..
Newyork, Paris ve Londra'da düzenlenen moda haftalarında ya da moda dergilerinde gördüğümüz dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan kıyafetlere sahip olmak için artık yurtdışına gitmeye gerek yok. Çünkü V2K designers, moda dünyasına yön veren tasarımcıların koleksiyonlarını bizlerin ayağına kadar getiriyor.

ÜNLÜ TASARIMCILAR BULUŞTU
V2K designers, 2008 İlkbahar/Yaz sezonunda da yine birbirinden ünlü modacıların tasarımlarına yer veriyor. Bu modacılar arasında kimler yok ki... Anna Sui, Betsey Johnson, ünlü oyuncu Milla Jovovich ve eski bir model olan yakın arkadaşı Carmen Hawk, ödüllü tasarımcılar David Neville, Marcus Wainwright ve Los Angeles'lı eski model, yeni tasarımcı Jesse Kamm gibi onlarca isim...

HEYECAN BİRİNCİ SIRADA
V2K designers, yeni sezonla birlikte yeni bir kampanya da düzenledi. Mağazada tasarımları satılan modacılardan, V2K designers'a özel notlarını istedi. Dünyaca ünlü tasarımcılar da kendi el yazılarıyla duygularını paylaştı. Örneğin V2K designers'ın en iddialı tasarımcılarından Anna Sui notunda; "Tasarımlarımın V2K'da satılıyor olması beni çok heyecanlandırıyor" diyor. Jesse Kamm; "Bu sezon V2K'nın bir parçası olmak inanılmaz heyecan verici. Sevgilerimle!" derken, çılgın modacı Betsey Johnson ise kalplerle süslediği el yazısında "Hey İstanbul'daki herkes, V2K mağazalarında bana da yer verdiğiniz için teşekkürler" diyor.
Haberin fotoğrafları