kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bobbi Brown, New York moda haftasında iş başında!

Güzel bir cilt için beslenme de önemli

23.02.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Güzel bir cilt için beslenme de önemli
- İlkbahar-yaz sezonunda hangi renkler moda?
- Çilek tonları... Pembenin bu koyu tonuyla daha natürel, daha sağlıklı bir görüntü elde edilecek. Üstelik tüm cilt tonlarıyla uyum sağlayan bir renk.

- Günümüz çalışan kadınının maalesef makyaj için çok vakti yok. Onlara neler önerirsiniz?
- O zaman sizin için sadece bu ürünler yeterli olacak; sarıya çalan krem bir kapatıcı, doğal halinizde yanaklarınızın kızardığı renge uygun bir allık ve aynaya bakmadan bile rahatlıkla kullanabileceğiniz ruj.

- Makyaj ve kozmetiğin bu kadar içinde birini bulmuşken sormadan edemeyeceğim. Estetik ameliyatı gerektirmeyen güzellik ürünleri var mı gerçekten?
- Evet bazen makyaj kurtarıcı oluyor ama baz çok önemli. Bu nasıl beslendiğiniz, kendinize nasıl baktığınızla çok alakalı. Benim için, bol sebze tüketmek, bol su içmek, yeteri kadar karbonhidrat almak, özel zamanlarda kırmızı şarap ve atıştırmak için de bitter çikolata yemek önemli. Kırışıklıkları gideren mucize yaratan kremlere gelince, böyle bir ürün yok! Eğer pürüzsüz bir cildiniz varsa, yaşınız kaç olursa olsun güzel görünürsünüz. Bunu da sadece doğru kremlerle desteklerseniz. Tavsiyem cildinizi yoğun nemlendiricilerle nemli tutmak ve bol su içmek...

- Peki yıllarla nasıl savaşmalıyız?
- 40, 50, 60 fark etmez; eğer geçen yıllarla birlikte kendinizi kötü hissetmeye başlıyorsanız, o zaman bir adım geri atıp pozitif düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Yıllarla savaş da içinizde başlıyor. Kesinlikle yaklaşımınızla ilgili, nasıl düşündüğünüz, nasıl hissettiğinizle... Ayrıca nasıl makyaj yaptığınız, nasıl giyindiğiniz, nasıl egzersiz yaptığınız ve kendiniz için uygun olan stili seçmenizle.