kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Televizyon tarifeleri dudak uçuklatıyor!

TV programları ünlülerin ek gelir kaynağı halini aldı. Emrah ekrana çıkmak için 40 bin dolar isterken; Bülent Ersoy 5 ile 10 bin dolar arasında değişen ücretler talep ediyor..
Davet edildikleri televizyon programlarından para istemek, ünlüler arasında trend haline geldi. Geçtiğimiz yıllarda 'milli kaynana' Semra Hanım'ın, katıldığı program başına 5 milyar lira istemesiyle gündeme gelen 'ekran tarifesi', artık pek çok sanatçı için 'ek gelir kaynağı' haline geldi. Ünlüler, ekran tarifesini sevdi!

EMRAH 40 BİN DOLARLA LİSTE BAŞI

Emrah'ın 40 bin dolarlık ücretle liste başına kurulduğu 'dudak uçuklatan' tarifede, 'Disko Kraliçesi' namıyla anılan Demet Akalın 15 bin YTL'lik ücretiyle ikinci sırada yer alıyor. Arabesk müziğin sevilen yorumcusu Kibariye de; katıldığı programlardan 15 bin dolar alarak şöhretini paraya çevirmekteki ustalığını sergiliyor.

EN AZ PARAYI HİLAL CEBECİ İSTİYOR
Müslüm Gürses ise ekrana çıkarken farklı tarifeler uyguluyor. Ünlü şarkıcı bazen 5, bazen de 10 bin dolar istiyor. Bülent Ersoy'un 'kıyafet ve makyajı için' talep ettiği söylenen ücreti de 10 ile 15 bin dolar değişiyor. Hilal Cebeci ve Semiha Yankı'nın ekrana çıkma bedeli ise 5 bin YTL ile sınırlı kalıyor.