kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BÖYLEYDİ

'Playboy Güzeli' eski 'Best Model' finalisti

İlker GEZİCİ
Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen top model Victoria Silvstedt, Playboy'a soyunmadan önce İstanbul'da 'Best Model Yarışması'nda üçüncü güzel seçilmiş..
Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen İsveçli top model ve eski Playboy güzeli Victoria Silvstedt'in; 1992 yılında organizatörlüğünü Erkan Özerman'ın yaptığı 'Best Model Of The World'e katıldığı ortaya çıktı.

Silikonlu değildi
O dönem 18 yaşında olan ve yarışmada İsveç'i temsil eden Silvstedt, şimdiki seksi halinin aksine 'silikonsuz göğüsleri' ile tipik bir İskandinav kızı görüntüsündeydi. 92 yılında İstanbul'da düzenlenen Best Model Of The World'de üçüncü seçilen Victoria, şöhret olmak için gittiği Amerika ve Fransa'da beklediği ilgiyi görmeyince; bir dizi estetik operasyon geçirdi.

Şansı döndü
Göğüslerine silikon taktırıp, dudaklarına botoks yaptırdıktan sonra yıldızı parlayan İsveçli güzel, 1996 ve 97 yıllarında Playboy dergisine kapak oldu. 2002 yılında Maxim dergisi tarafından 'Yılın Kadını' seçilen Victoria; Chanel, Christian Dior, Loris Azzaro, Givenchy, Valentino ve Giorgio Armani gibi ünlü modacıların defilelerinde de boy gösterdi.
Haberin fotoğrafları