kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gittiği her yere oğlunu da götüren Celine Dion, bağımlı anne modeli çiziyor. Dion, oğlunu bir tek teyzesine emanet edebildiğini söylüyor.

Yaşıtları okulda, o yollarda!

Şarkıcı Celine Dion'un oğlu Rene-Charles'ı yetiştirme tarzı, pedagogların tepkisini çekiyor. Yaşıtları okula giderken, Rene-Charles annesiyle dünya turnesinde! Dion, "Oğlum her şeyi gezerek öğrenecek" diyor..
Ünlü şarkıcı Celine Dion, 7 yaşındaki oğlu Rene-Charles'ı yetiştirme şekliyle pedagogların tepkisini çekiyor. Omzuna kadar uzanan saçlarıyla erkekten çok bir kız çocuğunu andıran Rene-Charles, annesinin aşırı baskısı altında büyüyor.

Gezerek öğrenecek!
Yaşıtları okula giderken, Rene- Charles eve gelen özel bir öğretmen tarafından eğitiliyor. Ayrıca kendi yaş grubundan kimseyle arkadaşlık edemiyor. Uzmanlar, okul ortamına girmeyen ve grup disiplinini öğrenmeyen çocukların, ilerleyen yaşlarında sosyalleşme konusunda büyük sıkıntı çektiklerini söylüyor. Ancak Dion, bağımlı bir anne olduğu yönündeki eleştirileri hiç umursamıyor. 14 Şubat'ta, oğlunu da yanına alarak bir yıllık bir dünya turnesine çıkan ünlü şarkıcı, Fransız Closer dergisine şunları söyledi: "Bir çocuk ne öğrenirse yaşayarak öğrenir. Oğlumu okula göndermek yerine onunla dünyayı dolaşıp, farklı coğrafyalardaki hayatları, onlara tanık olarak öğrenmesini sağlayacağım."
Haberin fotoğrafları