kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halk ne diyor?

Türk askeri kimseden emir almaz, söyleyenler utansın..
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, 'ABD istedi, harekat bitti' eleştirilerine sert çıktı: İspat etsinler üniformayı çıkarırım.

Rıza Kaya: Türk askeri kimseden emir almaz, söyleyenler atalarından utansın!

Murat Koç: Allah devletimize zeval vermesin, ordumuzu korusun! Erinden generaline kadar aldıkları ve yedikleri helal olsun! Bence 'ABD istedi' diye girilmedi ve harekat bitirilmedi. Artık kompleksten kurtulalım! Tarihimizi unutmayalım!

Mert Tan: Maalesef harekatın bıçak gibi kesilip iptal edilmesinin, ABD'nin emri olduğundan eminim. Nerede ordumuz? Hükümetten türban geçti, ordunun sesi soluğu çıkmadı. Ne oldu Atatürk'ün bıraktığı mirasa? Yazık!

Hakan Çetinkaya: Paşa'nın ellerinden öperim. Türkiye'de TSK'dan başkası yalan... Kimse TSK'ya dil uzatamaz. Paşa'ya inanıyor ve güveniyorum.

Nilay Gül: Ben bir asker eşi olarak TSK'yı her yönden destekliyor ve kötü hava şartlarında yürüttüğü operasyonlardan dolayı bütün asker ve üst subaylarımızı kutluyorum. Ne mutlu Türküm diyene! Ne mutlu asker eşi olduğuma...

Şevket Eker: Aslında Paşa'nın, Baykal'ı yanına çağırıp kulağını çekmesi lazım. Her şey onun başının altından çıkıyor. Adam hâlâ yaygara yapıyor.