kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Minik binici gözlerini açtı

Recep AKTEPE SABAH
Attan düşen Arzu'nun bilinci 48 saatte yerine geldi Arzu, başucundan ayrılmayan annesinin sözlerine tepki verdi..
Antalya'da bindiği atın ürkmesi sonucu dengesini kaybeden ve ayağı üzengiye takılınca 200 metre sürüklenerek ağır yaralanan 8 yaşındaki Arzu Özpolat, kazadan 48 saat sonra hayata dönüş sinyali verdi. Başucundan ayrılmayan annesinin sözleri karşısında gözlerini açarak ağlayan Arzu için doktorlar, "Tedaviye olumlu yanıt verdi" dediler. Yeşilbayır beldesindeki Orfe at çiftliğinde yaralandıktan sonra şuuru kapanan 8 yaşındaki Arzu Özpolat'ın Antalya Özel Anadolu Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor. Küçük kız, başucundan ayrılmayan annesinin sözlerine tepki verdi. Sürekli konuşan annesine gözlerini açan Arzu, ağladı.

TEHLİKE SÜRÜYOR
Küçük kızın gözlerini açarak ağlamasının sevindirici olduğunu ifade eden doktorları, tehlikeli sürecin ise henüz geçmediğini söylediler. Arzu'nun hastaneye geldiğinde beyninde büyük hasar olduğunu belirten doktorları, "Tedaviye olumlu cevap verdi. Artık uyutmuyoruz. Beyin dışındaki hasarları belirlemeye çalışıyoruz" dediler.

"BABASI ATLARI ÜRKÜTMÜŞ"
Kızlarının başından bir an ayrılmayan Elena ve Fatih Özpolat çifti, "Herkes kızımız için dua ettiğini söylemek için bizi arıyor. Bütün iyi dileklerin bir araya gelerek Arzu'yu hayata döndürmesini istiyoruz. Doktorlar tıbben gerekli olan her şeyi yaptılar. Bundan sonra yapacağımız tek şey kızımızın kurtulması için dua etmek" diye konuştu. Küçük kızın iki yıldır 15 yaşındaki "Doktor" adlı ata bindiğini söyleyen Orfe at çiftliği yetkilileri ise "Kaza günü Fatih Bey ve kızı ile birlikte aynı anda 6 at koşuyordu. Grup olarak ormanlık alanda koşarken Fatih Bey atını hızlandırarak kızının da bulunduğu grubun önüne sürünce atlar ürkmüş. Büyükler atlarını durdurmuş, ancak Arzu'nun atı durmamış" dediler.
Haberin fotoğrafları