kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ünlü aktris, 'Yeşil Bölge'de yaklaşık 8 kilo ağırlığı olan çelik yeleği giymesiyle tepki çekti.

İkizlerini tehlikeye atınca Brad çıldırdı!

Irak'ta 'Yeşil Bölge'ye üzerinde çelik yelekle giren Angelina Jolie, bu hareketiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. İkiz bekleyen Jolie'nin 'Yeşil Bölge'ye girdiğini fotoğraflardan öğrenen Brad Pitt çılgına döndü!..
İkiz bebeklere hamile olduğu söylenen ünlü aktris Angelina Jolie, geçtiğimiz günlerde Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olarak Irak'a gitti. Bölgede savaş mağduru Iraklılar'la biraraya gelen Jolie, daha sonra 'Yeşil Bölge' olarak adlandırılan sahaya girdi. Bağdat'ta, ABD Büyükelçiliği'ne dönüşen ve eski devlet başkanı Saddam'ın sarayını da içine alan 18 kilometrekarelik Yeşil Bölge'ye üzerinde çelik yelekle giren Jolie, bu hareketiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Hamile olmasına rağmen kendini ve bebeklerini riske atan Jolie'nin bu fotoğraflarını gazete ve dergilerde gören Brad Pitt çılgına döndü.

BRAD'İ HİÇ DİNLEMİYOR

İlişkilerinin en başından beri Jolie'ye söz geçiremeyen Pitt, güzel yıldızı sert bir dille uyardı. Pitt'e yakın kaynaklar, "Brad Angie'nin Amerika'da kalıp Iraklılar'la telefonda görüşmesini istiyordu ancak Angelina onu dinlemedi" şeklinde konuştu. Öte yandan Irak'ta bulunan mültecilerin çoğunun çocuk olmasının Jolie'yi harekete geçirdiği söyleniyor. Jolie, çocuklar söz konusu olduğunda gözü hiçbir şey görmüyor.
Haberin fotoğrafları