kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Barışcan Tekstil'de her yaş grubu için, en trendy çizgileri taşıyan kıyafetleri bulmak mümkün.

Şişmanda modayı takip eder

Erhan DOĞAN/SABAH
Büyük bedenlere hizmet veren Kadıköy'deki Barışcan Tekstil, 42 bedenden 96 bedene kadar kıyafet üretiyor. İçine iki-üç kişinin sığabileceği pantolonlar, mayolar ve iç çamaşırları şişmanların yüzünü güldürüyor..
Hemen hemen herkesin gardırobunda bulunan takım elbise, mayo, şort, pijama, pantolon, mont, kemer ve iç çamaşırı gibi temel ihtiyaçlara ulaşmak büyük bedenliler için bazen kabusa dönüşüyor. Kadıköy'deki Barışcan Tekstil, 42 bedenden 96 bedene kadar sunduğu kıyafetlerle, bu kabusu yaşayan şişmanların yüzünü güldürüyor.

110-300 KİLO İÇİN

Altı yıl önce kurulan Barışcan Tekstil, en büyük bedenleri hem üretiyor hem de satıyor. Mağazanın ürün grubunda, 110 kilodan 300 kiloya kadar büyük bedenler için pek çok seçenek bulunuyor. 'Büyük bedenlerin alışveriş cenneti' olarak tanımlanan mağazada, aynalardan soyunma kabinlerine her şey büyük. İki metrelik kemerler, iki kişiyi içine alan pantolonlar, kabanlar, gece kıyafetleri... Hepsi de trendlere ve modaya uygun.

TADİLAT BÖLÜMÜ
Bedenine uygun bir şeyler bulamayanlar içinse, mağazanın tadilat bölümü hizmet veriyor. Barışcan Tekstil'in sahibi Battal Demir, zayıfların giydiği ürünleri, şişmanlara giydirmekten çok mutlu olduğunu söylüyor. Tel: 0216 346 06 85