kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İşte Türk modacıların görüşleri:

* Cengiz Abazoğlu: Heidi Klum asimetrik yaka ve ipek tafta elbisesiyle çok şıktı. Dünyada yapılan en büyük ödül töreni olan Oscar'a yakışır bir görüntüdeydi. Saçına, makyajına ve takılarını bayıldım. Penelope Cruz çok kötüydü. Zaten basen problemi olan bir kadın, önüne bağlanan önlüğe benzeyen kıyafeti kötüydü. Cameron Diaz'ı çok beğendim. Hilary Swank müthiş, Jessica Alba çok zarifti. Gecenin en uygunsuzu Nicole Kidman, en rüküşü Tilda Swinton'dı.

* Dilek Hanif: En şık Heidi Klum en rüküş Tilda Swinton'dı bence. Tilda'nın kıyafeti elbise miydi başka bir şey mi anlamadım. Bir bez parçasını sarınmış gelmiş gibiydi. Genel olarak siyahın tercih edilmiş olması dikkatimi çekti. Hamile hanımlar Nicole Kidman, Jessica Alba ve Cate Blanchett'i çok beğendim. Hepsi olması gerektiği gibiydi. Ama genel olarak muhteşem bir tasarım göremedim. Zaten artık tasarımcılar zorlanıyor. Çünkü denenmemiş bir şey kalmadı...

* Barbaros Şansal: En şık Heidi Klum'du. Elbise, rengi ve modeliyle doğru seçilmiş. Bana göre Marion Cotillard en rüküştü. Bu kıyafet 1950'lerdeki Nina Ricci elbisesinin kötü bir kopyası. Diğerleri arasında Tilda Swinton kategorize edilmez. Fakat unutmamak lazım ki, sanatçıların bir kısmı kendi imkanları ile giyiniyor. Oscar emanet mücevher ve elbise şölenidir... Hamile hanımları da çok beğenmedim. Çünkü hamile kadının göbeğini göstermesinden hoşlanmıyorum.
Haberin fotoğrafları