kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tamer Karadağlı: Ne olursa olsun, Deniz Uğur’la yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. Yaşanması gerekiyormuş, yaşandı. Belki de ilişki benim için Allah’ın bir sınavıydı!

Bana olan aşkı demek ki o kadar büyük değilmiş!

BAŞAK ÇOKAN
Tamer Karadağlı, şimdilerde gazeteci Reha Muhtar'la birlikte olduğu söylenen eski sevgilisi Deniz Uğur'a sitem etti: Demek ki bana olan sevgisi ve aşkı o kadar büyük değilmiş; hemen yeni bir aşka yelken açtı... Ondan böyle birşeyi hiç beklemezdim!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bana olan aşkı demek ki o kadar büyük değilmiş!
Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' adlı filmde küçük bir rol üstlenen Tamer Karadağlı, geçmişte özel hayatında yaşanan fırtınalarla ilgili suskunluğunu ilk kez GÜNAYDIN için bozdu. Yaklaşık iki ay önce, ayrıldığı eşi Arzu Balkan ve eski sevgilisi Deniz Uğur'un açıklamaları ile gündeme gelen Karadağlı, Uğur'un kendisini çok üzdüğünü söyledi ve ekledi: "Biz ayrıldıktan iki ay sonra başkasıyla birlikte olan Deniz beni çok şaşırttı. Bunu ondan hiç beklemezdim. Demek ki bana sevgisi ve aşkı o kadar büyük değilmiş!"

AŞKIN CEREMESİNİ ÇEKTİM

* Bugüne kadar eski eşiniz Arzu Balkan ve ayrıldığınız sevgiliniz Deniz Uğur'un yaptığı tüm açıklamalar karşısında sustunuz. Sessizliğinizi nasıl korudunuz?
O dönem iki insan o kadar çok konuşuyordu ki, benim soğukkanlı davranıp susmam gerekiyordu. Çünkü o kadar konuşmaya bir de benim cümlelerim eklenseydi, ortalık toz duman olurdu. Çok içime attığım şeyler oldu.

* Deniz Uğur ile yaşadığınız ilişkide sizi en çok üzen şey ne oldu?
Öncelikle bu ilişkide hiç "Keşke yaşamasaydım" dediğim bir durum olmadı. Sevdim ve sonuna kadar elimden ne geliyorsa yaptım. Ancak Deniz Hanım yaptığı açıklamalarla beni şok etti. O kadar şaşırdım ki! Bunu kendisinden hiç beklemiyordum. Aşk bir mücadele ve ben de bu ilişkinin ceremesini çektim.

* Bu beraberlikte hatalı olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Hayatta hepimizin hataları oluyor ama ben mümkün olduğunca az hata yapmaya gayret ettim. Belki buna gayet ederken, daha da büyük hatalar yaptım. Ama şu anda bunları değerlendirecek durumda değilim. Çünkü kendimi iyileştirmekle meşgulüm...

* Kalbinizde büyük yaralar mı var?
Sessiz kalsam da, benim içimde de büyük yaralar var. Benim de hayal kırıklıklarım oldu...

* Deniz Uğur'la ilişkinizi neden hiçbir zaman tam olarak kabul etmediniz?
Çünkü konuşulmaması gerektiğine inandım. Çünkü özel hayatımın bende gizli kalmasını istedim. Arzu ile ilişkim basının önünde yaşandı çünkü; düğünümüzün kapılarını basına açıyorsak, yaşanılan sıkıntılardan da basının haberi olacaktı... Ancak Deniz Hanım ile yaşanan böyle birşey değildi. Ben Deniz'i korumaya çalıştım ama başarılı olamadım. Tecrübelerime dayanarak susmayı tercih ettim. 'ARA

VERELİM' DEMEMELİYDİM


* İlişkiyi siz mi bitirmek istediniz?
Ben bitirmemiştim ki! Ben sadece "Bir süre sessiz kalalım, ara verelim. Ortalık bir yatışsın" demiştim. Ancak ben bunları söyledikten sonra Deniz Hanım sessizliğini koruyamadı. Ben 'gündemden düşelim' diye beklerken, Deniz bizi iyice gündemin tepesine taşıdı. Bu olayın sonunda ben de bir kadına asla "Ara verelim" denmemesi gerektiğini öğrendim.

* Bunu Deniz Hanım ile yaşanan tecrübeye dayanarak mı söylüyorsunuz?
Tabii ki! Erkek "Ara verelim" dediğinde, kadın bunu kafasında "Bu başkasıyla birlikte olacak, beni hayatından uzaklaştırıyor. Onunla gezip tozacak, sıkılırsa bana dönecek" diye paranoyak düşüncelere giriyor. Sonrasında da bu düşünceler öfke ve kine dönüşüyor. Seni sevdiğini söyleyen kadın, bir anda bambaşka biri oluyor.

* Deniz Uğur'un böyle düşünmesi için bir şey yapmış olabilir misiniz?
Bilmiyorum ama ben Deniz'e bunları söylerken, gidip bar bar dolaşmadım. Ya da geceleri dışarı çıkıp eğlenmedim. Ben sadece evimde oturup, kahvemi içiyordum.

* Bir sabah uyanıp, Deniz Hanım'ın açıklamalarını gazetede görünce tepkiniz ne oldu?
Telefonuma mesajlar gelmeye başladı önce. Ne olduğunu anlamak için gazete aldım ve okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Söyledikleri korkunç şeylerdi. İnanın duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum. Şok geçirdim.

* Onu aradınız mı?
Aramadım. Çünkü arayabileceğimiz bir saygı sınırı bırakmamıştı. Ne diyecektim arayıp da?

* Sizin Deniz Hanım'ın oğlunun da psikolojisini bozduğunuz iddia edilmişti değil mi?
Ben çocukları çok seven bir insanım. Ama kendi çocuğuma babalık görevimi yerine getirmeden, bir başkasının çocuğuna nasıl babalık yapabilirim? Babalığı yeni yeni öğreniyorum.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI


* Birlikteliğiniz sırasında Deniz Uğur'a evlilik sözü vermiş miydiniz?
Hayır ama bazen ilişkiler zamanla sizi oraya götürür... Ben "Ara verelim" dediğimde eğer Deniz Hanım suskunluğunu korusaydı, bunları yaşamazdık. İnsanın ilişkinin içinde söyledikleri çok önemli değil. Asıl bittikten sonra sizinle ilgili düşünce ve davranışları önem kazanıyor. Zaten Deniz Hanım şimdi Reha Muhtar ile birlikte olduğuna göre, bana olan sevgisi o kadar da büyük değilmiş!

* İki ay önce sizi 'hayatının kahramanı' ilan etmişti değil mi?
Evet ama artık daha büyük bir aşk bulmuş demek ki!

* Deniz Hanım'ın yeni bir ilişki yaşaması sizi neden şaşırtıyor?
Benim kişilerle ilgili bir sorunum yok. Ben ayrıldıktan iki ay sonra bir başkasıyla ilişki yaşayamam. Ayrıca Deniz'den de böyle birşeyi hiç beklemiyordum.

* Arzu Hanım'dan mı bekliyordunuz?
Evet doğru, ben ondan bekliyordum. Çünkü bu olaylar sırasında en çok üzülen ve bu konuda bana kızgınlığı olan oydu. Ama Deniz'den hiç beklemiyordum. Demek ki ben onun için hiçbir şey ifade etmiyormuşum. Benim için bu kadar önemli, bu kadar emek verdiğim bir insan hemen akabinde bir aşka yelken açtı! Bu benim için kabul edilmez bir durum.

* İçinizde Deniz Uğur'a karşı hâlâ bir aşk var mı?
Hayır, artık yok!
Haberin fotoğrafları