kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lopez'den sonra anneler swarovski delisi oldu!

Eylem BİLGİÇ/GÜNAYDIN
İkiz bebekleri için swarovski taşlı iki emzik alan Jennifer Lopez kadınların gözünü açtı! Anneler bebeklerinin alt bezlerini bile swarovski taşlarla süslü kutularda taşımaya başladı..
Üç gün önce ikizlerini dünyaya getiren ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bebekleri için aldığı ürünlerle moda yarattı. Aldığı ürünler arasında özellikle iki tanesi vardı ki, güzel anne adayının ihtişama olan düşkünlüğünü gözler önüne seriyordu. Pembe ve mavi renkteki, swarovski taşlarla kaplı emziklerden bahsediyoruz. Sadece Jennifer Lopez değil; parıltıyı, süsü seven tüm anneler, artık bebekleri için swarovskiyle süslü ürünleri tercih ediyor. En değerli varlıkları için aldıkları her şeyin benzersiz olmasını isteyen anneler, artık sadece bebeklerini süslemekle meşgul!

PIRIL PIRIL PARLIYORLAR
İşte, internetteki bir site de tam bu annelere göre... Bebek ve çocuk ürünlerinin satıldığı www.babyblingthingsboutique.com adresli siteye girer girmez, karşınıza swarovski taşlarla süslenmiş çeşitli ürünler çıkıyor. Sadece kıyafetler, tulumlar ya da patikler değil; üzerinde swarovskilerin parladığı ayakkabılar, saç bantları, emzik tutacakları, bez kutuları, hatta biberonlar bile sitede pırıl pırıl parlıyor. Eğer bu ürünlerden siz de bebeğinize almak istiyorsanız, siteden sipariş verebilirsiniz. Hatta siparişinizin altına istediğiniz detayları da yazarsanız, bebeğinize özel tasarımlar bile yaptırabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları