kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Heath'in arkasında kalan kadınlar

Geçtiğimiz haftalarda aşırı dozda ilaç alarak hayata gözlerini yuman genç aktör Heath Ledger, arkasında gözü yaşlı birçok kadın bıraktı. Çapkınlığıyla tanınan Ledger'ı sağlığında paylaşamayan bu yıldızlar, şimdi Ledger'ın ani ölümüyle çok zor günler geçiriyorlar..
En çok o üzüldü
Ünlü aktörle 'Brokeback Dağı' filminin çekimleri sırasında tanışan Michelle Williams'ın, Ledger'dan 2 yaşında bir kızı bulunuyor. Geçtiğimiz eylül ayında Ledger'la yollarını ayıran Williams, şimdi en çok babasız kalan kızı Matilda için üzülüyor. Williams, "Matilda'ya ne zaman baksam, Heath'in varlığını hissediyorum" diyor.

Mary-Kate saklanıyor!
Ledger'ın öldüğü gün ünlü aktörün masörünün Mary-Kate Olsen'ı aradığı ortaya çıkınca tüm gözler, genç aktrise çevrildi. Olsen'a yakın kaynaklar, güzel yıldızın Ledger'la uzun süredir gizli bir aşk yaşadığını iddia ediyor. İlişkisiyle ilgili konuşmaktan çekinen Mary-Kate Olsen'ın bir süredir nerede olduğu bilinmiyor. Basın mensuplarından kaçtığı söylenen Olsen, gözlerden uzakta Ledger'ın yasını tutuyor.

Lindsay kendini partilere vurdu
Geçtiğimiz sonbaharda Ledger'la kısa süreli bir aşk yaşayan ünlü aktris Lindsay Lohan, genç aktörün ölümüne çok üzüldü. Aralarındaki duygusal ilişkinin bitmesine rağmen zaman zaman Ledger'la biraraya gelen Lohan, gece gezmelerine çıkarak kendini toparlamaya çalışıyor.

Ölüm haberi onu mahvetti
Heath Ledger Michelle Williams'tan ayrıldığında gözler ünlü model Helena Christensen'e çevrilmişti çünkü 39 yaşındaki modelle 28 yaşındaki ünlü aktörün yasak aşk yaşadığı söyleniyordu. Christensen'e yakın kaynaklar, "Helena, Heath'i öldüğü gün ziyaret edecekti, ölüm haberini aldığında yıkıldı" diyor.

Naomi Watts depresyona girdi
Heath Ledger gibi Avustralyalı olan ünlü aktris Naomi Watts, genç aktörün ani ölümüyle depresyona girdi. Liev Schreiber'le evli olan ve 6 aylık bir oğlu bulunan ünlü aktris, Ledger'la 2002-2004 yılları arasında büyük aşk yaşamış, ayrıldıktan sonra da dost olarak görüşmeye devam etmişti. Ledger öldüğünde Watts, genç aktörün ailesinin yanından bir an olsun ayrılmadı.
Haberin fotoğrafları