kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Her kadına bir Yağmur Atacan lazım!

Bir röportajla iki kuş vurmak budur. 26 yaşında deyip geçmeyin, Yağmur Atacan sözleriyle hem Pınar Altuğ'un, hem de röportajı okuyan tüm kadınların kalbini kazandı. Cumartesi Hürriyet'te Ayşe Arman'a röportaj vermiş Yağmur. Okumadıysanız, mutlaka okuyun. Önyargılarınızdan kurtulun, bir ilişki nasıl taşınır, gerçekten aşık erkek nasıl olur, doğru erkek kimdir görün.

HAYATIMIN KADINI
Öncelikle Yağmur; Pınar Altuğ gibi bir kadınla olmaktan korkmamış bir adam. Hani bütün ünlü ve güzel kadınların dilinde "Ay beni taşıyamıyorlar şekerim" nakaratı vardır ya; buyurun işte taşıyan taşıyor, siz daha kompleksli erkeklerle vakit geçirmeye devam edin. Sonra hiç gocunmadan, aman karizmam dağılır saçmalığına düşmeden, lafı yuvarlamadan pat diye "Hayatımın kadınını buldum" diyebiliyor. Yetmiyor, günümüzde evliliğin 'e'sini duyunca baygınlıklar geçiren, sağda müsait bir yerde inen erkek bolluğu varken "Evlilikten korkmuyorum, sevdiğim kadından çocuklarım olması fikrine bayılıyorum" da diyebiliyor. Bugünden tezi yok biz de sana bayılıyoruz Yağmur. Ayşe Arman kaşıyor; "Bazı adamlara bir kadın yetmez" Yağmur'un cevabına bakın: "Her adama Pınar gibi bir kadın yeter! Ben ona yetecek miyim, asıl ben bunu düşünüyorum". Biz de böyle bir erkek bulabilecek miyiz kara kara onu düşünüyoruz vallahi Ama röportajın beni kalbimden vuran açıklamasını neden 10 kilo aldığı sorulunca yapıyor Yağmur.

CÜMLE ALEM DUYSUN
"Eskiden yalnız yaşıyordum, uykuyu seven bir adam da değilim, yatakta yalnız uyanmak keyifli bir şey değil, kalkıp parkta koşuyordum. Şu anda işler farklı tabii: Böyle bir kadınla uyandığınızda koşmaya gider misiniz? Ya da akşam onu yatakta yalnız başına bırakıp, halı sahada top peşinde koşar mısınız? Koşmazsınız!" Peki ey kızlar! Siz böyle bir erkek bulsanız bırakır mısınız? Ona kul köle olmaz mısınız? Biz kadınların çok şey istediğini zannedenler yanılıyor. Biz sevildiğimizi, değer verildiğimizi görmek, sevgilimizin hayatının ilk sırasına yerleşmek istiyoruz. Aşkından yataktan çıkmak istemeyen, iki dakika görmeyince özleyen erkek istiyoruz. (Tabii sonra bundan sıkılabiliriz ama yine de istiyoruz, karıştırmayın şimdi oraları...) Ha bir de ek bilgi: Cümle alemin bize duyulan aşkı öğrenmesine de bayılıyoruz. Öptüm seni Yağmur.