kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Richard Hudson Johan Vandermeulen Gary Armstrong

Tekel'e 1.7 milyar dolar verdiler 03.00'e kadar Reina'da eğlendiler

Sinan ÖZİDİNCİK
Tekel ihalesinde ipi göğüsleyen British American Tobacco'nun 100 kişilik ekibi cuma gecesi Reina'da sabah saat 03.00'e kadar kutlama yaptı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tekel'e 1.7 milyar dolar verdiler 03.00'e kadar Reina'da eğlendiler
Zorlu Tekel ihalesinde 1 milyar 720 milyon dolar bedelle ipi göğüsleyen dünyanın 2'nci büyük sigara üreticisi British American Tobacco'nun (BAT) yöneticileri önceki akşam Reina'da stres attı. 4 grubun yarıştığı ihale 20 dakika sürmesine karşın ihale zaferinin eğlencesi 4 saat sürdü. 100 kişilik BAT ekibi Cuma gecesi saat 23:00'te İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Reina'ya geldi. Sabah 3'e kadar süren eğlencede Moet Chandon marka onlarca şampanya patlatılırken, kutlama Hande Yener'in 'Sana Kırmızı Çok Yakışıyor' parçası ile yapıldı. Çalışanların bu parçayı sigara üreticisi Phillp Morris'e nispet olsun diye istedikleri de öğrenildi. Koyu Fenerbahçeli olduğu öğrenilen BAT'ın ihaleye katılan Türkiye Genel Müdürü Johan Vandermeulen de kutlamayı Fener'in 100. yıl marşı ile yaptı. Üstelik Vandermeulen marşı üç kez art arda çaldırdı.

10 BİN POUND BIRAKTILAR
Edinilen bilgiye gore 100 kişilik BAT ekibi kapanışı ise Ağrı Dağı parçası ile yaptı. Vandermeulen'in yanısıra gecede BAT Kurumsal İlişkiler Direktörü Rıza Tuna Turagay, BAT Satın Almalardan Sorumlu Müdürü Gary Armstrong da vardı. Gecede 100 kişilik ekibin Reina'ya 10 bin poundun üzerinde para bıraktığı da ileri sürüldü.