kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Hıncal@65+4 şifresi!..

Valla Ayşe'nin (Arman) Hıncal@69 başlığından mülhem bu 65+4.. Kötü fikirlilerin aklına ne geldi bilmem, karışmam da.. Ama Ayşe hoş bir oyun yapmış.. O internet karın ağrısı işaret "at" okunur ya.. O da İngilizcede "..de" anlamına gelir.. "Hıncal 69'unda" diye yaşımızla ilişkilendirmiş, söyleşimizi..
Hoş olmuş da, çok özetlemiş. Bu yüzden bazı konular netleşmemiş, anlatmak istediğim kadar. Mesela Arif Mardin konusu.. Mesela Sezen.. Sorduğu her soruyu yazmak isteyince böyle olmuş. Ben olsam bazı soruları tümüyle atar, ama kalanları aynen verirdim. Daha doyurucu olurdu. Ama kalem onun, köşe onun, sayfa onun.. Bir dahaki sefere inşallah..
İnşallah da, bu 65+4 ne demek oluyor şimdi?..
Şu demek oluyor..
Haydi Gel Bizimle Ol'a katıldım. Hayatımın en keyifli programı oldu, Pınar, Müjde, Çiğdem ve Aysun'la yaptığım. Hiç bitsin istemedim..
Yayına girerken hepsini öptüm.. Önce de Aysun'u.. Sonra da şapırdatarak yalanıp "Çok tatlı.. Çok şekerli" dedim, Aysun'un Ayselli reklamına gönderme yaparak.. Yayında karambola gelmiş orası biraz..
Gerçekten çok tatlı kızdır Aysun.. Meydana girdiği Elite Model Look yarışmasında jüriydim. Ordan bilirim, ordan severim..
Meğer Aysun dertliymiş.. "Her defileme geldi, herkesi yazdı, bir beni yazmadı" diyerek.. Hay Allah.. Aklım nerdeymiş acaba?.. Oysa o kadar çok Aysun yazdığımı düşünüyorum ki.. O insanı derinden vuran buğulu gözler yazılmaz da ne yazılır?..
Paul McCartney'den açıldı söz.. Beatles'ın ünlü gitarcısı.. Hani 55 milyon pound ödemiş, boşanmak için..
"Ben şimdi evlenirim Paul'le" dedi, Aysun .. "Hem de tek kuruş istemem.. Ne evlenirken, ne ayrılırken.."
65 yaşındaki adamla evlenmeye hazır bir dünya tatlısı çıtır.. Hem de mesele parası marası değil..
Ne o zaman?.. Sanatı mı?.. Müziğiyle büyülemiş olmalı Paul, onu hiç tanımayan Türk kızını..
"65'e evet" deyince Aysun, 65+4 olarak (Çınnnn.. Jöton düştü mü şimdi) benim de umutlarım artıyor.. 4'ün lafı mı olur, "65'e evet"in yanında şimdi?..
Demek hâlâ şansımız var.. Var da yeteneğimiz yok.. Gözü kör olası kader.. Bir kaval olsun çalabilseydik hayatta!..
Vermeyince mabud.. "Yapan yapar, yapamayan eleştirmen olur" demiş George Bernard Shaw efendi.. İyi halt etmiş.. Bu kadınlar da eleştirmenlerden nefret ederler..
Holly giderken "En büyük kusurun ne bilir misin" demişti.. "Beni durmadan eleştirmen.."
Ben aptal aptal bakarken, "En büyükten de daha büyük kusurun da, her defasında haklı çıkman.. Hep haklı çıkmandan nefret ediyorum" diye haykırmıştı..