kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Özel anlarımın gizli kamera ile çekilmesinden çok korkarım!

MEHMET ÇALIŞKAN
atv'nin kahkaha bombası 'Avrupa Yakası'ndaki 'Tanrıverdi' karakteri ile şöhreti yakalayan genç oyuncu Sarp Apak, ilk sinema filmi 'Beyaz Melek'in ardından, önümüzdeki hafta vizyona girecek 'Plajda' filminde rol aldı. Şöhret olduktan sonra kadınlarla daha kolay iletişim kurmaya başladığını söyleyen genç oyuncu, en büyük korkusunu ise şöyle ifade etti: "Özel anlarımın gizli kamera ile çekilip, yayınlanmasından çok korkuyorum..." Geçtiğimiz aylarda Elele dergisi tarafından 'En Seksi Erkek' seçilen yakışıklı oyuncuyla, hem yeni filmi 'Plajda' hem de ilişkilere bakışı üzerine konuştuk.

OTURAKLI BİR HİKAYESİ VAR

* 'Plajda'nın oyunculuk kariyerinize ne ölçüde katkıda bulunacağını umuyorsunuz?
'Plajda', benim ve Gürgen Öz'ün ilk başrol deneyimi. Başrol performansımızı sınama açısından gösterge olacak. 'Plajda', bikinili kızların boy gösterdiği, bizim de onların peşinden koştuğu bir film değil. Oturaklı bir hikayesi var.

* 'Plajda'nın gişesi iyi olursa kariyerinize ne katar, kötü olursa kariyerinizi ne ölçüde zedeler?
Sonuç iyi gelirse, ilk başrol işimde başarılı olmuş olacağım. Bunun da kariyerime artı kazançlar katacağı kesin. Artık başrol oyuncusu olarak algılanabileceğim. Gişe kötü olursa, oturup kendimi yeniden gözden geçirmem gerecek. Kariyerimi ne ölçüde zedeleyeceği konusunda bir fikrim yok.

* Bir süre önce stand-up'la sahneye çıkma planlarınız vardı...
Tek kişilik bir performans sergilemek istiyorum. Planım hala geçerliliğini koruyor. Ancak bunu yapmak için henüz erken. Çünkü insanların kafasında oturmuş, herkes için geçerliliği olan bir isim olduğumu düşünmüyorum. Bu konuda bir büyük riske girmek istemiyorum. Camiada hemen şov dünyasının başarılı isimleriyle dalaşmam isteniyor. Cem Yılmaz ile Okan Bayülgen'e rakip olacakmışım, Şahan Gökbakar'a bir tokat atacakmışım!

NASIL CEM'E RAKİP OLURUM?

* Rakip olamaz mısınız yani?
Ben Cem Yılmaz ile Okan Bayülgen'e nasıl rakip olurum? Ben daha neyim ki? Haddimi bilmez miyim? Şahan'ın ayağını neden kaydırayım? Şahan var diye ben olmayacak mıyım? Veya ben varım diye Şahan olmayacak mı? Ben bir film için 20 kilo almak, diğeri için dazlak olmak, bir sonraki için de 'vücut yapmak' istiyorum. Böyle pojeler olsun da hep beraber keyif alalım istiyorum. Ama nedense meslektaşlarıma sataşmam bekleniyor. Çok beklerler! Belki kırmızı karların yağdığı gün meslektaşlarıma dil uzatırım. Böyle bir risk almam...

* Sinemada risk alır mısınız peki?
Sinema için büyük riskleri göze alabilirim. Oyunculuk kalibresine uygun olan her türlü riske girebilirim. Örneğin 'Beyaz Melek'te rol almam da büyük bir riskti ama işe daldım.

* 'Beyaz Melek' neden sizin için riskliydi?
Çünkü Mahsun Kırmızıgül'ün ilk sinema işiydi... Sonuçları da güzel oldu. İyi ki o işe dalmışım. Aldığım büyük riske değdi.

TEK CEPHEM OYUNCULUK

* Şöhretin keyfini çıkarıyor musunuz?
Ben de herkes gibi sadece işini yapan biriyim. Yaptığımız işi fazla büyütmeye de gerek yok. Şöhret olmayı, insanların yaptığım işi beğendiğini söylemesinden dolayı seviyorum. Şöhret olmanın güzel yanı bu. Zaten şöhretin diğer boyutunu yaşamadım.

* Şöhretin diğer boyutu nedir?
Kafelerde, barlarda manken kızlarla ciplerin üstünde olmak!

* Kafelerde, barlarda dolaşmak, ciplere binmek neden kötü?
Kontrolünü kaybeden şöhret ne yapar? Kafelerde, barlarda manken kızlarla dolaşır.

* Şöhret olduktan sonra karşı cinsin ilgi odağı haline gelmek nasıl bir şey?
Kızlarla artık çok daha kolay iletişim kuruyorum. Bir çita kadar hızlı, bir jaguar kadar kararlı şekilde peşinden koşmaya değecek kadar güzel bir kız bile; gelip benimle tanışıyor. Şöhretin kızlarla ilgili getirdiği çok fazla avantaj var. Bundan da bir erkek olarak çok keyif alıyorum, gururum okşanıyor.

* Kadınlardan korkuyor musunuz?
Hayır, korkmuyorum. Güzel bir kadına asla "Hayır" demem!

* Bir kadın tarafından tuzağa düşürülme endişesi yaşıyor musunuz?
O korkuyu kabus ölçüsünde yaşıyorum. Hovardalık yapmak istemişimdir, kadının niyetini de anlamamışımdır... Bir de bakarım ki; kadın bizi gizli gizli görüntülemiş. En özel anlarımdan birini milyonlarca kişinin izlemesi beni bitirir. Bütün kariyer planlarımı yerlebir olur. Tek gecelik keyif için hayatım boyunca açık gözle göreceğim bir kabus oluşur. Sonuç olarak ben kökten biterim!
Haberin fotoğrafları