kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Türk sinemasının kötü adamlı Nuri Alço, üniversitelerin sohbet davetlerine ise çoğunlukla ücretsiz katılıyor.

Gazoz partisinden 10 bin YTL alıyor

Bülent İPEK / MAGAZİN
Kendi adına düzenlenen 'gazoz' partilerine 10 bin YTL karşılığında katılan Nuri Alço, birçok ünlü şarkıcının konser ücretinden fazla para alıyor..
Eski Türk filmlerinde gazozuna hap atarak uyuttuğu kızları ağına düşüren kötü karakterleri canlandıran Nuri Alço, gençler arasında giderek fazla hayran kazanıyor. Facebook'ta adına gruplar kurulan, yıllardır adı duvarlara yazılan Nuri Alço önceleri mesafeli yaklaştığı bu ilgiye bir yıldır kayıtsız kalmıyor. Üstelik gençlerin sevdiği bir karakter olmanın keyfini çıkarıp, bunu kazanca çeviriyor. Her hafta birkaç üniversiteden veya kolejden söyleşi daveti alan ve bunların bazılarına ücretsiz katılarak gençlerle buluşan Nuri Alço, adına düzenlenen partiler için para istiyor. Alço, bu partilere 10 bin YTL karşılığında katılıyor. Böylece sadece bir partiye katılarak, Rober Hatemo, Nadide Sultan, Yonca Evcimik, Hilal Cebeci gibi ünlü sanatçıların konser ücretinden fazla para alıyor.

GİRİŞ ÜCRETİ 25 YTL
Sanatçı, geçen ay düzenlenen "Nuri Alço Partisi" nin ardından önümüzdeki cuma günü Beyoğlu'nda yine bir partiye katılacak. Giriş ücretinin 25 YTL olduğu etkinlikte partide verilecek bir adet "rahatlatıcı" Nuri Alço kokteyli, fiyata dahil. Etkinlikte 80'li yılların Türk filmlerinde sık kullanılan disko şarkıları çalacak.
Haberin fotoğrafları