kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
G. Nadi Gölpek

İlk eşini boğup yanında sızmış

Rıdvan UYSAL SABAH
Eskişehir'de ev sahibini 52 kez bıçaklayan, kızına da tecavüz eden zanlının ilk eşini iki aylık evliyken öldürdüğü ortaya çıktı..
Eskişehir'de ev sahibini 52 yerinden bıçaklayıp öldüren, kızına da tecavüz eden Gülbey Nadi Gölpek'in, 2 Aralık 1999'da ilk eşi Çiğdem Gölpek'i boğarak öldürdüğü belirlendi. O dönemde 18 yaşında olan Gülbey Nadi Gölpek, kendisiyle aynı yaşta olan Çiğdem'i ailelerinin karşı çıkmasına rağmen kaçırıp 28 Eylül 1999'da evlendi. Ancak, paraları ve işleri olmayan yeni evli çift, arkadaşlarının evlerinde kalmaya başladı. Bu duruma dayanamayan Çiğdem Gölpek, eşine "Böyle yaşamak istemiyorum, iş bulup çalış ve ev tutalım" dedi. Tartışma kavgaya dönüşünce sinirlenen Gülbey Nadi Gölpek, genç kadını önce dövdü, ardından boğazını sıkarak öldürdü. Ancak, aldığı alkolün etkisiyle karısını öldürdüğünü fark etmeyen Gölpek, yanında sızıp kaldı. Sabah kalktığında ise karısını uyandıramadı. Hastaneye götürülen Çiğdem Gölpek'in boğularak öldürüldüğü belirlenirken, Gülbey Nadi Gölpek tutuklandı. 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Gölpek, 3 Ağustos 2006'da tahliye oldu.

HAMİLEYKEN BOŞANDI
Gölpek, serbest kaldıktan kısa süre sonra 12 Ekim 2006'da Sevgi Kızıldağ ile evlendi. Ancak, sürekli kavga ettikleri öne sürülen çift, genç kadın hamile olmasına rağmen, 1 Kasım 2007'de boşandı. Bir süre ayrı kaldıktan sonra çift yeniden birlikte yaşamaya başladı. Eski karısıyla birlikte kiraladıkları evin sahibi Seniha Ö.'yü 52 bıçak darbesiyle öldüren Gölpek'in, 16 yaşındaki lise öğrencisi kızı A.Ö.'ye tecavüz ettiği ise, genç kızın hastanede yapılan muayenesinde kesinleşti.

TÜM YURTTA ARANIYOR
Asker kaçağı olduğu öğrenilen Gölpek ile eski karısı Kızıldağ'ın yakalanması için tüm illerin emniyetlerine yazı gönderildi. Zanlıların, akrabalarının bulunduğu öğrenilen İzmir'de olabilecekleri ihtimali değerlendiriliyor.
Haberin fotoğrafları