kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ebru Akel 'Gökkuşağı' renklerini üzerine giydi

GÜNAYDIN
Ebru Akel, ünlü modacı Tuvana Büyükçınar'ın yeni koleksiyonu 'Rainbow'un (Gökkuşağı) katalog çekimleri için objektiflere poz verdi. Ünlü sunucu saç stiliyle dikkat çekti..
'Tuvanam' markası için tasarladığı ürünlerle, tasarımları İngiltere'deki meşhur Harrod's mağazasında satışa sunulan ilk Türk modacı unvanını kazanan Tuvana Büyükçınar, yaza damgasını vuracak yeni bir koleksiyon hazırladı. Ünlü modacının 'Rainbow'08' (Gökkuşağı' 08) adını verdiği ilkbahar-yaz koleksiyonunun katalog çekimleri, A46 mağazasının Seyrantepe'deki showroom'unda yapıldı. Çekimler için, ünlü sunucu Ebru Akel objektif karşısına geçti.

SAÇI İLGİNÇTİ
Tamer Yılmaz'ın objektifine birbirinden güzel pozlar veren Akel, her zamankinden farklı olan ilginç saç şekliyle dikkat çekti. Ünlü sunucu fotoğraflarda seksi, çekici, özgün ve çocuksu 'Tuvanam' kadınını yansıttı. Çekimin ilginç yanlarından biri de, Akel'in bale geçmişini verdiği pozlara taşımasıydı.

CANLI VE IŞILTILI BİR KOLEKSİYON
Büyükçınar koleksiyonu için şöyle konuştu: "Bu koleksiyon adını, coşkulu renklerinden alıyor. Dünyada savaşlar ve küresel ısınma gibi birçok problem var. Hayatımızda renksizlik ve karanlık bazen o kadar ağır basıyor ki, ışıltılara ve renklere ihtiyaç duyuyoruz. Her insanın içinde her zaman var olan bir gökkuşağı olduğuna inanıyorum. Dünyaya bu renklerin enerjisiyle bakmamız gerekiyor. Duygularımı ve enerjimi koleksiyona yansıtıp, renklerimle ve kullandığım ışıltılarla mutluluk yaymaya çalışıyorum."
Haberin fotoğrafları