kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Julia Roberts (Joanne Herring) ve Tom Hanks (Charlie Wilson), filmde büyük bir aşk yaşıyor.

Joanne tıpkı benim gibi biri güçlü, ateşli ve çekici

Yarın vizyona giren 'Charlie Wilson'ın Savaşı' adlı filmde, Joanne Herring'i oynayan Julia Roberts, Paris Match'a konuştu: Joanne'i oynamaktan çok keyif aldım çünkü o da benim gibi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Joanne tıpkı benim gibi biri güçlü, ateşli ve çekici
Afganistan'daki Sovyet işgaline direnen mücahitlere gizli yollardan silah ve finans desteği sağlayan ABD Kongre üyesi Charlie Wilson'ın gerçek hayat hikayesini anlatan 'Charlie Wilson's War' (Charlie Wilson'ın Savaşı), yarın vizyona giriyor. Gazeteci George Crile'in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmin senaryosu Oscar ödüllü senarist Aaron Sorkin'e ait. Yapımcılığını Tom Hanks ve Gary Goetzman'in üstlendikleri filmin yönetmeni ise Oscar ödüllü Mike Nichols.

TOM ÇOK SEKSİ BİR ADAM!
65. Altın Küre Ödülleri'ne 5 dalda aday olan filmde, Teksaslı Kongre üyesi Charlie Wilson'ı Oscarlı oyuncu Tom Hanks canlandırıyor. Julia Roberts ise, Wilson'ı Afganistan'daki mücahitlere yardım etmesi için ikna eden ve onunla aşk yaşayan Joanne Herring adlı zengin bir kadın rolünde. Bu ikili, arkalarına CIA ajanı Gust Avrakotos'un da (Philip Seymour Hoffman) desteğini alıyor. Roberts, Paris-Match'a konuştu:

* Gerçek bir hikayeyi anlatmak bizim için hem keyifli, hem de zordu. Sinema salonlarına gidip de bu filmi izleyenler, vatan aşkının ve özgürlüğün ne demek olduğunu kavrayacak.

* Rolüme hazırlanırken öncelikle Crile'ın yazmak için tam 13 yıl emek verdiği best-seller kitabını okudum. Mike Nichols ile birlikte Joanne Herring hakkında bilgi topladım.

* Joanne Herring karakterinin benim için en güzel yanı hem çok güçlü, hem de kimsenin hayır diyemeyeceği kadar çekici bir kadın olması. Bu açıdan bana benziyor. Ben oldum olası tuttuğunu koparan ve geçtiği yerlerde iz bırakan kadınları severim.

* Tom'la benim sinerjimiz muhteşemdi. Mesela bir sahnede önce sevişiyoruz sonra da banyoda ateşli bir tartışmaya giriyoruz. O sahnede gerçekten Tom'u parçalamak istedim.

* Bir başka sıcak yakınlaşma sahnemizde de, senaryoda hiç yokken ellerimi Tom'un kalçalarının üzerinde buldum. İtiraf ediyorum o, yetenekli olduğu kadar da seksi bir adam.
Haberin fotoğrafları