kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Erdoğan: Bağlama şekliyle sıkıntımız yok

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, türban düzenlemesiyle ilgili YÖK'ün Ek 17. maddesinde yeniden bir düzenlemeye gidilebileceğini söyledi.

Başbakan Erdoğan, Meclis'te grubunun basına kapalı toplantısı sonrası gazetecilerin "türban" düzenlemesine yönelik sorularını yanıtladı. Erdoğan, "türbanın bağlama şekli sıkıntı yarattı mı?" şeklindeki bir soruya, "Böyle bir sıkıntı yok" karşılığını verdi. Erdoğan, YÖK'ün Ek 17. maddesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini, bu düzenleme üzerinde de yeni bir değişiklik yapılabileceğini söyledi. Erdoğan, Ek 17. maddeyle ilgili siyasi partilerden gelecek teklifleri de değerlendirebileceklerini ifade etti.

AKP'nin bu haftaki basına kapalı grup toplantısında Devlet Bakanı Nazım Ekren, ekonomik veriler, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan da, "Esnafların son durumları" hakkında milletvekillerine bilgi verdi.

Milletvekilleri Bakan Ekren'e Türkiye'nin son ekonomik durumlarını, ekonomik kriz riskinin olup olmadığı sordu.

Başbakan Erdoğan grubun basına kapalı toplantısında milletvekillerini bir kez daha uyararak, yarın Anayasa değişikliği ile ilgili teklifin görüşmeleri sırasında tam kadro Genel Kurul salonunda hazır bulunmalarını istedi.

(ANKA)