kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Üniversitede okurken 'Saldıray Abi' gibiydim

* Kadınlar sizi çok mu yordu?
Kadınlar konusunda fazla açgözlü olduğum bir dönem oldu. O sıralarda kadınların beni yorduğunu söyleyebilirim. Nedense kadınlarla ilişkilerimde sanki dünyanın en önemli işini yapıyormuş gibi durmaksızın çalıştım. Niyeyse? Zamparalık konusunda tavan yapmıştım. Ünlü olmadan önce de aklım fikrim kadınlardaydı. Hep peşlerine düştüm. Ortaokulda, lisede kızlarla sağlıklı ilişkiler kuramadığımız için üniversiteye başlayınca 'Saldıray Abi' kimliğine büründüm. Bir tek kadını bile reddetmedim. 'Kadın olsun da nasıl olursa olsun, gelsin bana' düşüncesiyle sanki kadınların soyu tükeniyormuş gibi istedim istedim istedim... Bir kadını ilk kez 35 yaşımdayken reddettim.

* Bugüne kadar kaç kadınla ilişkiniz oldu?
Saymadım... İnsan beraber olduğu kadınların çetelesini tutar mı? Günübirlik yaşadıysam da, ahlaksız davranmadım. Arkadaşlarım çeşitli rakamlar söylüyor ama hangisi doğru bilemem.

ACILIYDIM
* Liste çok mu kabarık?
Abartıyorlardır... İnşallah da o kadar kabarık değildir. Benim hakkımda bilinmeyen konulardan biri şudur; kendimi gece hayatına attığım veya yanımda birçok kadının olduğu dönemlerde hep aşk acısı yaşıyordum. Aslında gece gezmelerimin, yanımda birçok kadının olması da sevgilimden ayrıldığım için çektiğim acıların göstergesiydi.