kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cansu Dere, sergi açan Muratcan Oğuz’u tebrik etti ve "Yardımın azı çoğu olmaz" dedi.

'Sıla'nın davetinde okula yardım sergisi

Öner ÖNGÜN-Mustafa DERYAHAN
'Sıla' dizisinin sezon kutlama yemeğine Muratcan Oğuz'un sergisi damga vurdu. Mardin fotoğraflarından oluşan sergiden elde edilen 15 bin YTL gelir, Sıla İlköğretim Okulu'na bağışlandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Sıla'nın davetinde okula yardım sergisi
Başrollerini Cansu Dere ile Mehmet Akif Alakurt'un paylaştığı 'Sıla'nın sezon kutlama yemeği önceki akşam Adile Sultan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Davete, Mardin Nusaybin'de yapılan Sıla İlköğretim Okulu yararına düzenlenen 'Işık Doğudan Yükselir' sergisi damgasını vurdu. Dizinin yapımcısı Mustafa Oğuz ile dizinin yönetmeni olan eşi Gül Oğuz'un ev sahipliğini yaptığı gecede; çiftin oğulları Muratcan Oğuz'un açtığı sergideki fotoğrafların satışından 15 bin YTL gelir elde edildi.

SILA TAM KADRO KATILDI
Davete 'Sıla' dizisi oyuncularının yanı sıra Şener Şen, Mustafa Toner, Mehmet-Şehnaz Tuna, Ömer-Mine Vargı, İskender-Serap Atakan, Samim Baki, Atilla Türkmen, İpek Tanrıyar-Tunç Nazikoğlu ve Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergun Babahan da katıldı. Konuklar, Mardin'den özel olarak getirtilen aşçı ve Borsa Lokantası'nın sahibi Rasim Özkanca'nın çalışmaları ile yöresel yemekleri de tattılar. Yemekten sonra bir konuşma yapan Gül Oğuz, dizi bittikten sonra da Türk halkının gönlünde iz bırakmak istediklerini ve bu yüzden Sıla İlköğretim Okulu'nu yaptırdıklarını söyledi. Oğuz dizi çekimlerinde çok zor anlar yaşadıklarını fakat her şeye rağmen bu zorluklara değdiğini de sözlerine ekledi. Konuklar Mardin'den gelen saz heyeti ile geç saatlere kadar türkü söyleyip, halay çekti.
Haberin fotoğrafları