kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

En yeni albümler

Emel Sayın'la nostalji yapın
Emel Sayın'ın sevilen parçalarını biraraya getiren 'Emel Sayın Sizlerle' isimli albüm, Yavuz Plakçılık'tan çıktı. Albümde 'Yağdır Mevlam Su'dan, 'Kız Sen İstanbul'un Neresindensin'e 12 parça yer alıyor. Garo Mafyan'ın aranjörlüğünü üstlendiği albüm, nostalji severlerin beğenisine sunuluyor.

İzmir'e kısa bir yolculuk
Akerdeon ustası Muammer Ketencoğlu'nun 'İzmir Hatırası' isimli albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. Kalan Müzik etiketiyle çıkan albüm 1922 yılı öncesi İzmir'e kısa bir yolculuk yapıyor. Albümde Türkçe, Rumca ve Ladino türküler yer alıyor.

İstanbul'u anlatıyor
Doublemoon, 10. yılına girerken konsept bir projeye imza attı. 'İstanbul Twilight' adlı iki CD'lik toplama albümde; Mercan Dede'den Orient Expressions'a, Cahit Berkay'dan Grup Zan'a, Burhan Öçal'dan Baba Zula'ya, kalabalık bir kadronun eserleri yer alıyor.

360 sizi de eğlendirecek
İstanbul'un gözde mekanlarından '360 İstanbul', şimdi eğlencelerini dopdolu bir müzik CD'si ile sizlerle paylaşıyor. 'The Sound of 360 İstanbul' isimli albümde, geçen yıl tüm dünyada müzik listelerinde yer alan birbirinden güzel ve iddialı şarkılar yer alıyor.
Haberin fotoğrafları