kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sami Hoştan

Finanstan istihbarata kadar altı ayrı büro

BAŞKAN ve başkanlık konseyinden oluşan örgütün yapısı şöyle: Başkan: Veli Küçük, emekli tuğgeneral JİTEM kurucusu. Başkanlık Divanı: Veli Küçük, Fikri Karadağ, Sevgi Erenerol, Sami Hoştan, Kemal Kerinçsiz, Erkut Ersoy.

1- Örgütlenme büro: Başkan Fikri Karadağ. Üyeler Kahraman Şahin, Hüseyin Gazi Oğuz. Görevi: Kurulan ve kurulacak olan derneklerle sokaktaki gençleri toparlamak ve Ülkü Ocakları'ndaki ve aydınlık grubundaki gençleri örgüte kazandırmak.

2- Savunma ve propaganda büro: Başkan Kemal Kerinçsiz. Üyeler Fuat Turgut, Ergun Poyraz, Güler Kömürcü. Görevi: Medya ve kamuoyunda propaganda yapıp, mitingler düzenlemek. Örgütün üyelerinin kolluk kuvvetleri ve mahkemeler karşısında savunmasını

yapmak. 3- Operasyon ve lojistik büro: Başkan Zekeriya Öztürk. Üyeler Muzaffer Tekin, Oktay Yıldırım, Fikret Emek, Muhammet Y. Görevi: Örgüte silah, mühimmat, tetikçi ve eylemci bulma.

4- Finans, mafya ve naylon terör örgütler bürosu: Başkan Sami Hoştan. Üyeler Semih Tufan Günaltay, Sedat Peker, Ali Yasak Görevi: Örgüte finans destek sağlamak ve örgütün yapacağı eylemler öncesinde naylon terör örgütleri kurup onların adına eylemleri üstlenmesini temin etmek.

5-Din ve cemaat ilişkilerini düzenleme büro: Başkan Sevgi Erenerol. Üyeler Hüseyin Görüm, İhsan Göktaş. Görevi: Örgüt üyeleri içerisinde İslam adı altında değişik ve adı konmayan dinsel yapılanmaya gidip örgüt elemanlarını İslami akımlardan uzak tutmak.

6- İstihbarat büro: Başkan Erkut Ersoy. Görevi: MİT, JİTEM ve Emniyet İstihbarat'ın yanı sıra kolluk kuvvetlere yakalanmamak için yöntemler geliştirme.
Haberin fotoğrafları